Lagi dan lagi.....

Lagi dan lagi.....

lunch tadi.. sekali lagi prosperity burger kali kedua dalam minggu nie yum yum.. cedap.. :-)

Read more
Menu yg perlu disettlekan weekend nie...

Menu yg perlu disettlekan weekend nie...

weekend nie... busy sgt rasanya macam2 dah ada dlm plan.. sabtu...ada majlis pertunangan opis mate.. dapat jemputan and maybe jengah kejab l...

Read more
Lunch ke mana yer???

Lunch ke mana yer???

emmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lunch hari nie selalunya bachelor party tidak har...

Read more
Layan gak tgk nie semalam....

Layan gak tgk nie semalam....

malam semalam layan telemovie nie kat astro ok la.. menghiburkan and yg paling lawak tu BFF Alyan tu, Kina cakap BI sampai org tak paham..ke...

Read more
The latest novel yang dah & belum dibaca....

The latest novel yang dah & belum dibaca....

lama rasanya tak update pasal noevl.. bukan tak baca cuma tak cerita kat sini jer... the latest novel yg Mummy Ayu baru abis baca... Aku yan...

Read more
Buah hati Mummy....

Buah hati Mummy....

assalamualaikum.. and morning kengkawan semua!!! dah jumaat dah.. suka..suka.. esok dah weekend plus monday cuti 3 hari.. lagi la suka..:-) ...

Read more
Bila takde keja..ini la jadinya...

Bila takde keja..ini la jadinya...

pagi tadi kan busy pas dah settle semua dok menung.. nak buat apa nie last2... nie la keja self timer.. posing2 boleh? he he he.......

Read more
Lagi pic by new 'babysitter'

Lagi pic by new 'babysitter'

pic hari selasa lepas.... Ian & Iris gie PD hantar Untie Shyra start semester baru.. sebelum gie Untie Wanie snap2 dulu bagus tul kan le...

Read more
Season greetings...

Season greetings...

baru settle kan seasons greeting card boss pun pas kat sepital bos nak sign & nak edarkan.. weekend nie kan dah raya.. nasib tak banyak ...

Read more
Busy morning..

Busy morning..

assalamualaikum.. selamat pagi semua busy plak tetiba Mummy Ayu dok prepare surat2 & dokumen nak pass kat boss di sepital nak minta sign...

Read more
Prosperity Burger..MC'D..yum yum

Prosperity Burger..MC'D..yum yum

dapat gak lunch tadi.... yang ku idamkan yum yum.. lengkap 1 set fries je dah abis dulu he he he.. cedap.. sos pun tak banyak lagi la layan....

Read more
Seminggu lebih tanpa ASTRO

Seminggu lebih tanpa ASTRO

kan Mummy Ayu baru pindah rumah so..semua pun kena tukar la.. termasuk la astro mul2 ingat nak sambung je acc lama just tukar alamat & p...

Read more
BE oh BE..di mana kah geranganmu...lama ku tunggu.....

BE oh BE..di mana kah geranganmu...lama ku tunggu.....

kehadapan kesayangan ku ... lama rasanya kita tak bersua.... dan lama rasanya ku menunggu... kau masih tak kunjung tiba... :-) apa kah sa...

Read more
Photoshoot  "Junior Masterchef"

Photoshoot "Junior Masterchef"

ahad malam punya projek walauoun dah kul 10 malam still lagi layan Mummy dia berphotoshoot... tema kali nie.... Chef... hah..ada macam Junio...

Read more
Pagi yang ceria & indah!!!

Pagi yang ceria & indah!!!

assalamualaikum.. morning kengkawan!!!! pagi yang ceria & indah... nak gie mamam breakfast kejab boss still kat sepital so..kena la beke...

Read more
Kena admit???

Kena admit???

emmm.. tadi elok2 jer update citer pasal souvenir dr boss sekali nie cita pasal kena admit plak... tapi.. jgn terkezut sbb bukan Mummy Ayu y...

Read more
Souvenir lagi dr my boss..ma acih!!!

Souvenir lagi dr my boss..ma acih!!!

hari nie kan boss baru masuk opis dari outstation.. and holiday gak so..as usual.. ada je buah tangan untuk PA dia nie... ini dia... agak2 a...

Read more
Ian & Iris with new babysitter???

Ian & Iris with new babysitter???

sekarang kan Mummy Ayu & hubby dah mula ulang alik Seremban - KL - Seremban yes.... naik bas and kadang2 naik kereta but selalu naik bas...

Read more
Projek hujung minggu nie.......kuning + hijau

Projek hujung minggu nie.......kuning + hijau

weekend nie jadual dah penuh.. tambah2 dah dekat ngan Ibu so..ada je projek joint venture ngan Ibu he he he.. sabtu..ada majlis pertunangan ...

Read more
Dah pos dah semua!!!!!

Dah pos dah semua!!!!!

jumaat lepas masa gie lunch kan Mummy Ayu ada singgah pejapat pos.... and semua hadiah pemenang Iris's birthday giveaway dah pun selamat...

Read more
Princess mamam donut...

Princess mamam donut...

assalamualaikum... selamat pagi kengkawan!! hari nie my boss masuk opis so...for sure busy punya macam2 yg kena settlekan so...Mummy Ayu dah...

Read more