Dah dapat dah duit raya...

ok.....satu lagi bab dah settle untuk hari raya
.......
tukar duit raya
hari tu minta tolong kat kawan kat opis nie
dia ada makcik keja bank
so..leh la kirim tukarkan duit raya
baru leh tengok semua duit baru

kengkawan dah tukar lum?

* angpau tahun nie guna...
KL Tower punya of coz
lupa plak nak sanp
nanti share2 kat sini....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. tgh tunggu corp comm bg packet raya malakoff...

    ReplyDelete
  2. mummy ayu nk duit raya heeh..
    blom tukor ar lagi sebab bank nk kasi tuko duit rm1 jer

    ReplyDelete
  3. br tukar mgu lepas
    susah tol byk bank area sri gombak ni
    bg time2 je utk tukar duit
    pagi je bole

    ReplyDelete
  4. ehem...dapat yg warna kuning tuh selai pun dh okayh dh..hehehe..

    ReplyDelete
  5. Saya tak tuko pun duit raya yang 20hengget tu. Masa pi tuko kat Bank Islam ritu, first day lagi duit 20 tu dah habis. Nak satu boleh tak..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...