Together......Great things can happen....

Semua orang pun tahu
Kalau buat satu perkara..sorang2...mesti slow jer
Tapi kalau buat berdua atau lebih mesti success
“berdua lebih baik”
Or
“bergabung..meletup”

Tapi kat sini Mummy Ayu bukan nak cerita pasal orang or pasal cinta
Tapi pasal kandungan nutrient dlm GUMP (growing up milk powder)
Sama juga kesnya

Kebanyakan susu kanak2 mengandungi DHA
(semua susu pun ada DHA)
Apa itu DHA?
DHA (Asid docosahexaenoic) adalah asid omega-3 lemak yang merupakan
komponen utama untuk membina sel-sel otak manusia
so....memang DHA nie sgt penting untuk kanak kanak membesar
Tapi...DHA sahaja tidak la mencukupi untuk proses pembesaran kanak
Or
Untuk lebih tepat lagi
DHA alone is not good enough
Untuk melengkapkan DHA
Anmum Essential telah menggabungkan
DHA dan Gangliosida

Apa itu Gangliosida?
Gangliosida adalah adalah lipid kompleks yang menghubungkan sel-sel otak

DHA adalah nutrient yg diperlukan  untuk membina sel-sel otak kanak-kanak...
Manakala Gangliosida pula menyambungkan antara sel-sel otak
Makin banyak sel-sel otak ..lebih cepat kanak-kanak belajar
And makin bijak la mereka


Nampak tak?
So....bila DHA dengan DHA
Disambung-sambungkan oleh Gangliosida
Makin banyak DHA disambungkan oleh Gangliosida
Maka makin bagus untuk kanak kanak
Kanak kanak akan cepat belajar
Makin bijak dan membesar

Nampak kan?
DHA dan Gangliosida adalah saling memerlukan antara satu sama lain
They are complementary each other.

Dalam Anmum Essential
Terkandung DHA dan Gangliosida dalam formula yang unik
And tidak ada susu lain yang boleh menanding
this powerful double brain benefit

formula Anmum Essential baru
Kini lebih banyak DHA dan Gangliosida

Isu DHA dan Gangiliosida ini telah banyak kali dibincangkan
Dan berterusan dibincangkan dari masa ke semasa

Untuk mendapat lebih maklumat
Jom ramai2 terjah ke www.anmum.com.my
dan ingat
two things work better than one

jom layan iklan nie.....
kan.....?
together..great things can happen
/

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...