Ketupat dah siap...emmm???

Ketupat dah siap...emmm???

dah siap dah ketupat? aikkk.. raya lagi seminggu.. mcm mana tu? he he eh.. bukan karipap betul pun. tapi... lampu ketupat...

Read more
Lagi 2 dah sampai..

Lagi 2 dah sampai..

semalam sampai dah... 2 bungkusan yg ditunggu2.. apa lagi Mummy Ayu nie kalu bukan... v v v v v v v v novels......

Read more
Home made karipap besar...

Home made karipap besar...

semalam petang Ibu buat nie yum yum.. karipap besar cedap sangat apa lagi. suka la Ian & Iris tapi Iris tak nak plak snap...

Read more
1 day only

1 day only

salam and morning kengkawan semua lambat buat entry pagi nie sebab..... Mummy Ayu cuti hari nie :-) mood happy cuti 1 hari jer ...

Read more
Pernah jumpa tak setem nie?

Pernah jumpa tak setem nie?

dalam dok bukak kad raya boss Mummy Ayu terjumpa setem nie... lain kan? Mummy Ayu lum pernah jumpa lagi setem mcm nie kengkawan...

Read more
Ian & Iris pun solat terawih juga..

Ian & Iris pun solat terawih juga..

citer & pic khamis malam jumaat minggu lepas tapi khamis nie baru update sebab pic ni dalam hp Mummy Ayu yg rosak tu nie dah ok...

Read more
Dah ok dah!!!

Dah ok dah!!!

salam and morning kengkawan semua!!!! hari dah hari ke 20 kita semua berpuasa... kejab jer kan tup tup....dah nak raya alamak..mcm ...

Read more
Iklan raya Petronas tahun 2012

Iklan raya Petronas tahun 2012

yg nie iklan raya petronas tahun nie Mummy Ayu pun baru kat youtube tadi macam panjang sikit la dr biasa mcm short movie pun ada a...

Read more
Iklan raya yg banyak pengajaran and banyak membuatkan orang menangis..

Iklan raya yg banyak pengajaran and banyak membuatkan orang menangis..

kalu raya.. mesti tertunggu iklan raya yg best2 tambah2 lagi dr Petronas selalu touching and ada message yg tersendiri ingat lagi t...

Read more
Free ice cream

Free ice cream

Mummy Ayu nie kureng sikit bila masuk bab ice cream so..tak kisa sgt la plus kat seremban takde Bakin Robbins :-( but kalu ada pun....

Read more
As usual..bukak pejabat pos kat opis...

As usual..bukak pejabat pos kat opis...

rutin setiap tahun and setiap perayaan (tapi raya puasa..extra la) jawab kad raya boss.. mcm tahun lepas & tahun sebelumnya ...

Read more
Thank you so much Nuffnang!!!

Thank you so much Nuffnang!!!

lama dah tak buat entry pasal Nuffnang kan Nuffnang Mummy Ayu buat hal tak tau kat mana silap..tetiba tak leh nak log in so...Mummy...

Read more
Lagu raya

Lagu raya

salam and morning semua pagi nie....busy sikit tapi harus la jengah2 blog and BW sikit2 sekarang dah banyak dah dengar lagu raya kan?...

Read more
Cantik tak kasut raya saya???

Cantik tak kasut raya saya???

emm...pink lagi kasut  ala2 wedges la kan? ok tak? ingat Mummy punya ker? emm..tengok... kaki sapa yg comel nie... hah..ini...

Read more
Tempura Udang..yum yum....

Tempura Udang..yum yum....

sabtu lepas punya menu (antara menu ) special request from Tok Umi aka Ibu Mummy Ayu so....buatla bukan susah pun kan.... bersi...

Read more
Ian dah boleh puasa penuh....

Ian dah boleh puasa penuh....

ok....mcm yg semalam Mummy Ayu janji nak share story pencapaian Ian untuk puasa tahun nie Ian mula belajar puasa...tahun lepas and ta...

Read more
Gambar time shopping raya hari tu

Gambar time shopping raya hari tu

salam and morning kengkawan semua hari nie dah Ramadhan yang ke 18 kejab jer.. sedar tak sedar..minggu depan dah raya.. :-) so......

Read more
Ian merajuk plus mengamuk.....

Ian merajuk plus mengamuk.....

sabtu petang.. tengah layan Iris melukis.. Ian plak mengamuk...... punca nya.....berebut apa tah ngan Iris Ian nie kadang2 ok..na...

Read more
Tak sangka Mummy....

Tak sangka Mummy....

eemmmm..unexpected.. apa tu? weekend lepas la tetiba Ian main lukis2.....as usual sekali Tok Umi panggil dia kata..tengok Iris lu...

Read more