Tutup blog????

Tutup blog????

okay.. tak der idea dah.. takde mood dah so.. Mummy Ayu amik keputusan nak tutup blog nie v v v v v v ada yg sedi...

Read more
Selamat balik kampung!!!

Selamat balik kampung!!!

start hari nie sure ramai dah mula balik kampung esok..lagi la kan so...jalan sure banyak yg jam petua nak elakkan jam ~ ikut j...

Read more
Char kuay teow..Juara

Char kuay teow..Juara

malam semalam bawak Ibu gie last minit shopping baju raya kat senawang (and Mummy Ayu terbeli gak sepasang lagi..he he he) pas tu..Ib...

Read more
Last day....

Last day....

salam and morning semua salam ramadhan salam jumaat.... hari nie..maybe ramai yg dah start cuti or  maybe ada gak yg sama mcm Mum...

Read more
Kuih Raya senang & kids suka....

Kuih Raya senang & kids suka....

malam semalam.. buat satu lagi jenis kuih raya emm... nasib la kuih nie simple kuih nie pun Mummy Ayu wajib buat tiap2 tahun na...

Read more
Deco-deco hari raya di opis..

Deco-deco hari raya di opis..

salam and morning kengkawan semua... lambat buat entry... no idea pun yer plus.. busy plak tetiba kat opis ingatkan dah nak raya ...

Read more
Dapat duit raya....

Dapat duit raya....

he he he... walaupun lum last day keja lagi dah dapat duit raya dah :-) yg nie dr boss Mummy Ayu tq..tq...!!! and yg nie plak...

Read more
Anak-anak Mummy........ikut muka Mummy la

Anak-anak Mummy........ikut muka Mummy la

emmmmm...mari kiat tengok.... Ian....sama ngan tak ngan Mummy Ayu? rasa2 ada iras2 gak kan... and bam bam nie... memang ada muk...

Read more
Nie dah besar dah....

Nie dah besar dah....

okay...time kecik dah story nie time dah remaja and anak dara pulak he he he 1st...ala..kurusnya Mummy Ayu dlm pic2 nie.. sekarang....

Read more
Hari Raya masa kanak2 is the best!!!

Hari Raya masa kanak2 is the best!!!

sambung lagi... raya yg paling best ialah masa kita kanak2.. setuju tak? ~ tak yah nak pening2 buat preparation raya semua Ibu &a...

Read more
Kenangan raya Mummy Ayu

Kenangan raya Mummy Ayu

salam and morning kengkawan semua hari nie..Mummy Ayu nak share pic2 & kenangan hari raya  masa Mummy Ayu kecik2 & zaman muda2 ...

Read more
Together......Great things can happen....

Together......Great things can happen....

Semua orang pun tahu Kalau buat satu perkara..sorang2...mesti slow jer Tapi kalau buat berdua atau lebih mesti success “berdua l...

Read more
Sampul duit raya tahun nie

Sampul duit raya tahun nie

tahun sebelum2  nie biasanya sampul duit raya dr Mummy ayu warna hijau and daripada Mandarin Oriental tapi tahun nie.. sbb dah tukar ...

Read more
Sekejab je rasa...

Sekejab je rasa...

salam and morning kengkawan selamat hari selasa!!!! sedar tak sedar hari nie dah masuk ramadhan ke 25 kat opis .. dah mula lengan...

Read more
Biskut Raya kedua Mummy Ayu and biskut wajib...

Biskut Raya kedua Mummy Ayu and biskut wajib...

ok..settle hari sabtu masuk hari ahad.. buat satu lagi kuih raya and kuih raya nie..memang tak pernah miss choc chip cookies yum ...

Read more
Projek biskut raya yg pertama

Projek biskut raya yg pertama

weekend lepas.. bermula la projek buat kuih raya Mummy Ayu mula2 plan nak mula on friday tapi...atas sebab2 yg tak dapat dielakkan ...

Read more