Lunch tadi...

Lunch tadi...

lunsh tadi as usual.. harap hari jumaat la dpt relax sikit destinasi...  madam's kwan, mid valley v v v v tuan ta...

Read more
Tak suka la mcm nie...

Tak suka la mcm nie...

salam and morning semua pagi nie.......bangun jer tido dah rasa tak selesa & tak best :-( malas jer nak gie keja rasa  but tak ...

Read more
Novel baru dari Acik Lana...best!!!!

Novel baru dari Acik Lana...best!!!!

call me...giler novel....tak kisah la coz... memang Mummy Ayu nie giler novel... suka sangat baca novel and rasanya... most of th...

Read more
Tetiba jer....

Tetiba jer....

boleh???? BW jab sambil layan game and sambil layan novel online :-)

Read more
Iris tiru Abang Ian

Iris tiru Abang Ian

salam and morning kengkawan semua lambat sikit update hari nie semalam..tak draft apa2.. so..lambat la.. ~~~ pic Ian & Iris n...

Read more
Hidangan hari Ahad ..

Hidangan hari Ahad ..

setelah dipiki2 dan ditimbang2.. maka...menu untuk hari ahad tu...... hasil gabungan Ibu ngan Mummy Ayu (sbb Ibu yg masak banyak..Mum...

Read more
Tq Suziey sbb sudi dtg beraya ke rumah Mummy Ayu

Tq Suziey sbb sudi dtg beraya ke rumah Mummy Ayu

ya betul!!!! ini la dia blogger yg dtg beraya ke rumah Mummy Ayu weekend lepas Suziey geng yg dah lama tak lepak sesama time lunch.. ...

Read more
Dari berdua jadi bertiga.....

Dari berdua jadi bertiga.....

mula2...berdua dah petang sikit tu... aik..dah bertiga dah kenal tak... anak blogger mana tu? he he he... dia la yg dtg rum...

Read more
ok...semua dah ready...tunggu tetamu jer.

ok...semua dah ready...tunggu tetamu jer.

salam and morning kengkawan semua!! masih lagi mood beraya walaupun dah masuk minggu last bulan syawal..... so.....sambung citer se...

Read more
Mise-en-place..semua dah ready

Mise-en-place..semua dah ready

sabtu....masak2 kat rumah Ibu ngan Ibu ahad..masak2 kat rumah Mummy Ayu pun ngan Ibu seronok kan...duduk dekat2.....? leh tukar2 ruma...

Read more
Brother & Sister...wah..so kamceng la...

Brother & Sister...wah..so kamceng la...

seronok bila tengok adik beradik... bukan main lagi mesra.. siap peluk2 lagi amik gambar kalu selalu mcm nie kan bagus sejuk perut ...

Read more
Percubaan pertama - Mee Rebus Pak Leh.....success!!

Percubaan pertama - Mee Rebus Pak Leh.....success!!

emmm...buat pertama kalinya. try masak mee rebus pak leh...yg MIL & FIL selalu masak.. masak ngan Ibu kat rumah Ibu.....sabtu lepas...

Read more
Food Poisoning ~ tak bestnya

Food Poisoning ~ tak bestnya

hari nie kan..Mummy Ayu baru mula keja semalam MC sbb food poisoning rupa2nya... kat opis...majoriti pun kena food poisoning ...

Read more
Jamuan Hari Raya opis

Jamuan Hari Raya opis

minggu lepas hari jumaat Mummy Ayu kan balik awal ckt.... sbb ada dinner malam tu kalu ikutkan..memang malas nak join tapi sbb ada ...

Read more
Brownies choc untuk kengkawan

Brownies choc untuk kengkawan

malam semalam... gatal2 jer baking brownies choc yg senang nie untuk adik yg tolong gantikan Mummy Ayu semalam kira upah la.... and o...

Read more
Mari makan ubat.....

Mari makan ubat.....

salam and morning kengkawan semua!! here I am.. back at my office after 1 day mc 1 hari jer..tak leh lebih2.. kalu tinggal opis l...

Read more
MC

MC

salam and morning kengkawan... hari ni Mummy Ayu MC.. tak cihat la... dr sabtu lagi. ahad petang makin bertambah2. baru makan uba...

Read more