Shoplinks.Asia

Friday, December 5, 2014

Sticker nama utk lekat kat alatulis

tiap2 tahun...mesti buat benda nie
tahun nie..masuk tahun ketiga dah 

jom kita tgk...
isnin lepas gak buat
masa jenjalan shopping tu..ternampak
so..singgah jab
                                                                                                                                                                                                           booth buat sticker....                         
yg cartoon2...
utk letak kat alat tulis & barang2 sekolah Ian & Iris
konon2..tak nak kasi hilang or tertukar
tapi..hilang jugak... :-( 

Ian & Iris...

and..ini dia..sticker tahun nie
Ian ~ transformers 
Iris ~ frozen la..of coz 

nie tahun lepas 
Ian ~slugterra
Iris ~ doc mc stuffin

and..yg nie...tahun..tahun lepas
Ian ~ boboboi
Iris ~ princess

tahun depan...tak tau la kartun apa plak?

# kengkawan nak buat tak utk anak kengkawan???
menariks nie..utk buat giveaway..ok tak?
lama tak buat kan?
emmm....jab ek....tunggguuuuuuu
entry lepas ni
:-)

6 comments:

nurfadilah suardi said...

cantik stiker tu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

zamn2 dlu pemes dgn kad nama..hihi

DrCat said...

dah tinggi n besar dah budak2 ni....hihi ayu, kita kenal kat blog sejak bila ye...tahun 2009 eh? tu tahun sy start blogging kat blog lama dulu...

Ibu Lala said...

Buat kat mana ni. Akk pun buat jugak. Tapi bukan yang katun katun tu. Buat yg biasa je.

h- Zinnirah said...

eh, bru tau mungkin sbb ank pun kcil lg. salam knal ^^ akn ikut ga akak jika diizinkan

izzeyda said...

buat jugak kat anak tapi just kartun simple dan nama..baru start buat tahun lepas.. dah tak payah lenguh tangan tulis nama..

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno