Manisnya Cinta.........memang sweet sangat!!!

sabtu lepas....
bekesempatan gak..gie layan movie ni...
memang dok tunggu2..
sbb dah baca novel Manisnya Cinta tu..memang best
so..harus la nak gie tgk movie ni
plus...nie hasil kerja Bernard ...sama mcm Istanbul Aku Datang..
sure best punya la..

us....
semua pun perempuans..
Ibu, Mummy Ayu, Shyra, Wanie & Iris

5 of us...kul 8.15 malam...kat MBO

Iris..sibuk nak tgk katun
but Mummy nak tgk cita nie..so..layan kan jer la..

memang puas hati... walaupun dipendekkan dr novel
ada part ..yg dlm novel ada, tapi dlm movie takde
but..jalan cerita yg cukup teratur....tak laju sgt
sweet.....pelakon2 pun..superb!!
5 bintang la..
Iris pun...suka sangat 

novel yg reprint pun dah ada dipasaran...
emm..mcm nak beli jugak walaupun dah baca

nak baca sinopsis versi Mummy Ayu..kat sini

Ian kat mana?
siapa jaga?
Ian ngan Acu dia
gie tgk wayang gak
but cita lain..

2 of them..
gie layan cita...
Big Hero

Acu dah tgk but dia suka
so..dia gie la teman Ian tgk cita nie..

Iris nak follow gak but tak caya la Iris ngan Acu
plus takut Acu tak terhandle dua2..
so..just Ian...with Acu
Iris...with Mummy ..... okay!!

:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. ala syoknya tengok cerita gurly gurly hihi,,saya dah lama nau tak nengok wayang huhu

    ReplyDelete
  2. manisnya cinta mmg best. hehe. sweet jeee.
    ade moral jgk kan citer dye. kesian masa eja sakit.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...