Jom kita gie tengok bola!!!

Jom kita gie tengok bola!!!

tajuk entry...tak boleh blah emm....4 tiket utk esok malam.. plus... VIP invitation lagi mcm yer yer jer kan? tapi...semua ...

Read more
Salam jumaat!!!

Salam jumaat!!!

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!!   suka... emm...hari ni nak makan kat mana yer?

Read more
Dah petang baru sempat jengah..

Dah petang baru sempat jengah..

assalamualaikum and selamat tengahari.. selamat hari khamis!! hari ni..busy skt pagi tadi tu yg dah tengahari..baru sempat jengah...

Read more
Pemenangnya ialah......

Pemenangnya ialah......

okay.. seperti yg dijanjikan.. nak umum pemenang "Giveaway bersiap ke sekolah bersama Ian & Iris" dan pemenang yang I...

Read more
Seisi cabutan nama pemenang...malam semalam....

Seisi cabutan nama pemenang...malam semalam....

malam semalam....Mummy Ayu buat sesi pemilihan pemenang calon2 nya...ada 19 orang leh tgk kat sini.. and....gulung2..balut2.. ...

Read more
Lunch..isnin lepas...with BFF

Lunch..isnin lepas...with BFF

isnin lepas.... sempat la lunch date ngan Net..  lepas gie collect hadiah .. :-) kami gie makan kat Nu Sentral.... Fish Mahant...

Read more
2 days more to go

2 days more to go

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! lagi 2 hari nak jumaat and... lagi 2 hari jugaks..Didi nak balik yeah!!...

Read more
I won .. I won!!!!

I won .. I won!!!!

1st ly..syukur alhamdulillah sangat2... sbb memang tak sangka langsung... boleh menang.. bulan lepas...dpt email..jemputan utk join...

Read more
Manisnya Cinta.........memang sweet sangat!!!

Manisnya Cinta.........memang sweet sangat!!!

sabtu lepas.... bekesempatan gak..gie layan movie ni... memang dok tunggu2.. sbb dah baca novel Manisnya Cinta tu..memang best so.....

Read more
Salam selasa!!

Salam selasa!!

assalamualaikum and morning semua!! (still morning kan?) salam selasa!!!! so yellow... :-)

Read more
Wedding 14.12.14

Wedding 14.12.14

sekarang ni..hujung minggu .. ada jer jemputan kawin almaklumla..musim cuti sekolah minggu lepas..Mummy Ayu gie wedding..but tak upda...

Read more
Baju baby

Baju baby

"comei tak baby kita?" ~ Iris suka la dia..sbb baby dia dapat gown baru.. Tok Umi jahitkan actually....baby nie punya baj...

Read more
 ‘PIRATE AND PRINCESS: POWER OF DOING GOOD’

‘PIRATE AND PRINCESS: POWER OF DOING GOOD’

as usual...sharing is caring so..Mummy Ayu nak share something ngan kengkawan kat sini.. bermula 9 disember yang lalu.. Disney Juni...

Read more