Shoplinks.Asia

Friday, January 16, 2015

Frozen timetable design......sharing is caring!!!

okay..nak share ngan kengkawan... (sharing is caring)
jadual waktu frozen...utk timetable anak2..
nie pun ada one of silent reader blog Mummy Ayu..emailkan kat Mummy Ayu
wah...suka la saya.. :-)
ma acih to Syaz...sbb selalu jengah ke blog Mummy Ayu
and....sudi sharekan jadual waktu comel & cute ni...
nie la design2 nya..
ada 5 design..

frozen..biru

frozen lagi...pink pulak

dan frozen jugak..green
sekarang nie kan musim frozen..

and...
yg nie..princess..pink
tak sabar nak buat jadual Iris
for sure dia dah pilih frozen tu
tapi..lum buat lagi sbb lum dapat jadual lagi..

yg no 5 ni..sesuai utk anak lelaki...
and Mummy Ayu dah siap pun buat jadual Ian
cuma...Ian tak nak pic penguin tu
dia request gambar transformers..

so..kena la Mummy Ayu editkan sikit
and..nie la hasilnya..
lepas diisikan ruangan jadualnya....
emm....just paste je pic transformers.
suka la dia

ok...kalu copy pic jadual kat blog Mummy Ayu ni..memang kecik
so..leh la copy jadual ni kat blog Syaz..kat sini
atau pun..kalau nak Mummy Ayu emailkan pun boleh...email kan Mummy Ayu dulu
di... idayualwi@yahoo.com
nanti Mummy Ayu emailkan balik...
ok????

6 comments:

tenku butang said...

nak jugak bole mummy.. email tengkubutang@gmail.com .. heee.. untuk anak sedoro laki dan perempuan.. tq so much.. =)

Atie Aizam said...

Salam kenalan Mummy Ayu.. wah bestnye .. cantik2 jadual tu.. nak jugak boleh? nanti emailkan ke yus_aizam@yahoo.com ye.. terima kasih sgt2..

Najib Ariyan said...

Hadiah yg sangat berguna tu... kena masukkan sekali time nak blogging tu

salam singgah

Asmin Fahmi said...

Salm perkenalan...comelnye jadual tu:)

mustakim mohamed said...

salam..
mcmna nk letak mata pelajaran tu...
kan frmt pic..

mummy_ayu said...

mustakim mohamed ~ jgn save dr pic ni..nanti jadi kecik. gie kat link yg ayu bagi tu. atau..kasi email, leh jer ayu email kan.
nak buat jadual tu, copy n paste kat power point. pas tu...add text box..satu2 utk masa & sabjek. :-)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno