Pendidikan jasmani

Pendidikan jasmani

hari ni....dua2 anak Mummy Ayu ada PJ so..dua2 pun pakai baju PJ diaorang Ian & Iris suka nya anak dara tu... sampai tersengi...

Read more
"Kita kena injection la Mummy"

"Kita kena injection la Mummy"

semalam balik keja jer.. Iris mengadu... "kita kena injection la Mummy...dua2 tangan" "sakit ker?" "yg kan...

Read more
Bento..hari nie dan semalam

Bento..hari nie dan semalam

hari nie.... paling simple la so far buat sebab tak sihat sangat kan.. grilled sausages oranges sikit plus grapes... nutrigen ...

Read more
Hopefully....

Hopefully....

assalamualaikum and morning semua.. salam jumaat lambat sikit update pagi nie.. settle kan mana yg perlu dulu.. alhamdulillah.....

Read more
Makan bubur jer

Makan bubur jer

bila tak sihat mcm ni menu terbaik..bubur tadi ada akak ni kuar..kirim bubur jer kat dia makan sikit2 & pelan2.. tak boleh na...

Read more
Tak sihat... :-(

Tak sihat... :-(

assalamualaikum.. morning semua selamat hari khamis semalam Mummy Ayu selsema hari ni..batuk + sakit tekak plak perut pun..rasa...

Read more
Flu la...

Flu la...

start semalam.. Mummy Ayu diserang penyakit selsema :-( tak selesa sangat dok bersin jer dah la sejuk tisu & vicks sentia...

Read more
Bento utk hari ni

Bento utk hari ni

menu simple jer for today.... nugget hash brown orange air kotak susu strawberi jajan doraemon :-)

Read more
Morning semua!!!

Morning semua!!!

assalamualaikum and morning semua!! :-)

Read more
Abang Ian...boleh diharap.

Abang Ian...boleh diharap.

tadi baca blog Nad Mama Zakwan..cita pasal Zakwan teringat plak Mummy Ayu .. nak cita gak pasal Ian (mcm tiru plak..but memang nak ceri...

Read more
Baby Lana Qaisara....

Baby Lana Qaisara....

weekend lepas.... kami balik Nilai semua pun ada.. so meriah la rumah Tok Wan & Mak Tok baby Lana pun ada suka la masing2.....

Read more
Today....bento.

Today....bento.

bento hari ni... hari ni..rajin skt.. nasi goreng cina sausage watermelon milo snacks :-)

Read more
Boss dah balik opis!!

Boss dah balik opis!!

assalamualaikum and morning semua!! salam selasa!! hari nie..boss Mummy Ayu dah masuk opis dah so...no more relax2... busy busy...

Read more
Bento dan bento

Bento dan bento

as usual... update cita bento.. :-) nie bento jumaat lepas... menu simple2 jer.. nugget + sos cili grapes... jelly air ...

Read more
Terjebak sudah..

Terjebak sudah..

tahun nie kan ..Mummy Ayu ada planner jugak... mcm Net & Net yg buat jugak pun.. emm.....see...hasil shoppingan jumaat lepas... ...

Read more
Saya lambat!

Saya lambat!

assalamualaikum and morning semua!! selamat hari isnin!! hari ni Mummy Ayu lambat skt sampai opis sbb..tadi pun kuar lambat n...

Read more