Shoplinks.Asia

Thursday, April 14, 2016

Murtabak Cheese.......

ini dia..destinasi seterusnya
suppose..kami nak ke sini jer, takde plan nak ke The Zone pun
tapi..bila check..kedai ni bukak kul 12..
tu yg menyimpang ke The Zone kejab...

kawan adik Mummy Ayu la..yg rekomen murtabak cheese kat sini
alhamdulillah..ada rezeki kami ...
kami sampai dalam kul 12 lebih mcm tu
orang pun dah start ramai

menunya....
yg kat depan nie..khan utk tapau
kami makan kat situ..
so....masuk ke dalam..

murtabak cheese daging
tgk cheese dia..
yum yum...

makan panas2...memang layan
murtabak dia..mcm murtabak singapore...
tak tebal sgt but besar
pas tu...diaorang lipat 2 and tabur cheese..
yum yum..
kalau makn kat situ, ada kuah kari..utk cicah
kalau tapau..takde kuah la..

us....
alhamdulillah...kenyang sudah..

and..kami tapau yg frozen punya..
utk Ibu & Ayah
plus..utk Didi
murtabak special cheese ayam

layannnnn!!!

lepas makan nie..singgah rumah Pak Teh kejab
than.. bertolak balik
emm..ada 2 lagi pits top kami...
dlm perjalanan balik tu
emm....sesekali jalan, banyak lak menyinggah nya
;-p

2 comments:

shahdiana said...

HARGA BRAPA TU AYU...BESTNYA JALAN2...KALO YANA PUN BILA JALAN2 SUKA SINGGAH MENYINGGAH...SEBAB BUKAN SENANG NAK P JALAN KAN....HEHEHEH

wahida said...

ya Rabbi...sumpah terliurrrr....dah la saya ni mmg hantu cheese...huwaaaa..

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno