Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! dah sarapan ker??

Read more
Gardening...

Gardening...

walaupun just sedepa jer jadi la still ber'gardening' isnin petang hari tu kuar la peluh skt sbb panas he he h... susun2 sikit...

Read more
REDHA

REDHA

assalamualaikum salam rabu good morning semua pagi ni...entry serius sikit kebelakangan ni.. banyak berita sedih yg Mummy Ayu...

Read more
Shopping lace plak

Shopping lace plak

petang tu.. Cik Ecah msg ajak teman dia & member dia nak cari lace emm..teman okay but..memang ada plan ..nak beli lace utk Iris &...

Read more
B2S....ahad lepas

B2S....ahad lepas

ahad lepas full dah for Mummy Ayu awal pagi..gi Makro jab... beli stok barang dapur minggu ni tak gi pasar, so gi makro jab 1 jam...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning!!! :-)

Read more
AGM....Sabtu lepas

AGM....Sabtu lepas

sabtu pagi.. kena bangun awal.. sbb nak gie meeting pagi tu.... ada AGM untuk perwakilan mesyuarat agung.. nak lantik AJK baru,...

Read more
Anugerah Juara Lagu 32.....malam semalam

Anugerah Juara Lagu 32.....malam semalam

malam semalam.. AJL 32.. so far...Mummy Ayu akan cuba gak layan Muzik Muzik tak follow dah..but AJL...mesti layan nak tgk siapa j...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! :-)

Read more