Iris Bam Bam

Pic nie taken ahad baru nie
entah apa kena ntah
Bam Bam suka sangat kemam mulut cam tu
geram tul tengok
nak geget je
rasanya my princess Iris nie
nak tumbuh gigi kot...
kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. geramnyer ngn iris nih!!!nak geget jek pipi dia tuh...

    ReplyDelete
  2. geramnya...nak gigit2 jer rasa :D

    ReplyDelete
  3. haloh2 anak mama ayu yg sorang nie..ermmm bertambah geram mama ayu kat sni tgk.. bile nak jumpa dak tomey iris nie... ermmm..

    ReplyDelete
  4. iris jgn kemam mulut tuhh... bertambah terserlah pipi gebu dia tuhh yg membuat aunty nak aje gigit pipi yg gebu tuhhh oh iris.... yg sgt cubby :D

    ReplyDelete
  5. chomelnyerr..geram nengok pipinyer..salam ziarah!

    ReplyDelete
  6. cuba try comolot ngan die! mesti rase gigi die! xmeragam plak dak kecik nih!

    ReplyDelete
  7. niza ~ selalu kena geget pipi Iris tu, pas tu dia gelak, mummy lagie geram

    busyuksayang ~ meh geget sikit..

    aRe_uDear ~ nanti buzz day Iris 1 tahun, insyaallah kalu ada rezeki buat party, ajak mama ayu yer..

    Siti Fatimah ~ cubby macam kuih au tak?

    mamalieyna ~ tq menjengah kami, jengah-jengah la selalu, tgk dak Iris n Ian kat sini!

    ReplyDelete
  8. jOjet ~ ko jet, ada ke nak comolot ngan Iris..

    ReplyDelete
  9. suke tgk dia juih bibir tu...nak tumbuh gigi ah tu...

    ReplyDelete
  10. Mummy Dasy ~ tu la. ayu rasa pun dia nak tumbuh gigi

    ReplyDelete
  11. Hi ayu...salam perkenalan. eh!nampaknya our new baby girl share the same name lah...My Iris dh 7++.Your Iris dh start makan bubur nasi blum?

    ReplyDelete
  12. fadeltoha ~ i dah link u, u pun jom la link i plak..ah ah, me dah kasi iris bubur, potato pun i pernah kasi. dia bedal jer...

    ReplyDelete
  13. cumelnye iris...bam bam bam..:) e-ein kem salam kat iris!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...