Today is the day...

Hari nie genap 5 tahun
Mimi & Didi kawin...
wedding annivessary yang ke 5....
kejab je rasa nye
bulan nie

nampaknye ramai yang celebrate wedding annivessary
ye la musim cuti sekolah kan...

My hubby as usual busy..
tak tau la dia ingat tak
what to do..
dia bukan type yang romantis
tapi tak kisah
as long as
dia sayang kat kita and anak anak
setia, jujur & tahu tanggungjawab dia
cukup...
Gambar nie semua 5 tahun yang lepas
5 JUN 2004
yang nie kat my side
waktu tu kat Tg. Ipoh, negeri Sembilan
tema dia hijau
Yang nie pulak waktu kat my hubby site
kat Dewan Pengaman, PULAPOL
my FIL is a police
sebab tu la buat kat PULAPOL
date 6 JUN 2004
tema gold...suka sangat baju tu...

Apa pun for my beloved Hubby
Happy 5th Wedding Annivesarry..
semoga kita bahagia,
aman damai,
murah rezeki,
kekal bahagian selama-lamanya....
AMIN!
I love you Didi soooo much....

and will do until the rest of my life!!!
Muahhhh!!!

(ingat nak masak special dinner,
tapi awal-awal lagi dia dah cakap,
Di balik lambat hari nie, ada function..
so belated la kot..
what to do, my chef is busy..)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. happy anniversary!!!
    semoga kekal dan bahagia hingga akhir hayat =)

    ReplyDelete
  2. oh.. happy anniversary ya.. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  3. owhhh..hepi anniversary yer!

    ReplyDelete
  4. SEMOGA BERBAHAGIA SELALUUUUUUU.....KEKALKAN SIFAT SABO KO TU EH....TU YANG AMAN UMAH TANGGA. APPY ANIVESARI EK...MUAH..MUAH..(SORIE TAKDE KEK! AKU BENCI NENGOK KEK!)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...