Birthday Untie Wanie

Ini cita belated sikit
gambar waktu celebrate birthday untie wanie
kek yang kat atas tu la yang Ian duk heboh tu
kek kecik je...
tu pun mula mummy pilih gambar minnie mouse
tapi Ian lak yang nak car...
ready to party!!!
Ian seronok la cuti sekolah nie
coz balik umah Untie Wanie & Acu Amie dia ada
minggu depan tukar geng pulak...sapa yer?eh eh! my hero & my princess pun pakai party hat?
Ian busy jer nak potong gak..
(perasan tak atas kek dah lapang je?
Ian la tu, nak kosong kan, senang dia nak potong)

Iris nak rasa gak kek kan?
Mummy join anak-anak berparty...
macam party baju tido lak kan?
Uncle Wiwan membuli Ian...
eh eh, nie buzz day sapa nie?
he he he!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. X ajak pon menantu jauh ni, utk tiup lilin! cis

    ReplyDelete
  2. wah comel la kek tu.. ada cars n doraemon pun ada jua..
    happy birthday to aunty Wanie!!!

    ReplyDelete
  3. jOjet ~ bukan buzz day Ian pun, ha!nanti buzz day Ian next year tak datang siap!

    Nurhayati ~ thank u...sesaja je buat, tak beli hadiah pun lagie kat dia.

    ReplyDelete
  4. sudah tukar birthday boy plak...hahaha!!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...