Frame

last saturday yang ditunggu tunggu
dah dapat
apa dia
tgk my hero Ian..
busy main kat mc'd tu
sampai mulut comot kena sos pun tak perasan
my princess Iris
lucky in good mood
coz..yang ditunggu a bit late
tapi we all kenyang perut sementara tunggu
mamam dulu kat mc'd
ian pun puas main
iris jelous je coz cuma tengok...

and ini dia...
AMPANG PARK?
ada apa yer...
!
!
!
!
!
ini dia,
frame yang mummy order
dari blog kasih aleeya sudah siap
cantik tak?
ini frame my hero..IAN

and of coz

frame my princess IRIS

dah lama dah order
baru dapat
tapi puas hati sangat
kalau u all berminat
sila la singgah di blog kasih aleeya
price pun ok, tak mahal, affordable
cantik pun cantik
kan???

to Filla & hubby
tq ye..
suka sangat
tinggal nak gantung jer...
nanti kalu ada gambar cun
nak order lagi...
(tak sempat nak snap gambar ngan Filla semalam
coz dia pun busy, banyak customer datang collect frame)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. lame x tgk muka 2 budak tomeyy nie... geram... iris bile nak jumpa mama ayu nih...

    ReplyDelete
  2. hi ayue.. tq sebab order with us.. hehe.. sgt lega u suker frames tu.. ;) anak u mata cantik lerrrr..melentik!! hahahaha... i put your link kat my blog yer...

    ReplyDelete
  3. cantek nyer frame2s tuhhh nie yg jelez nie i asyik dok tanya si filla sampai skrg pening kepala nak pilih picture si sofia nie hehehe...

    ReplyDelete
  4. aRe_uDear ~ tu la..tak tau la bila nak jumpa..nanti raya ke, tak pun jumpa waktu buzz day iris nanti.bila buat gathering je, mesti dapat tau lambat.

    ReplyDelete
  5. Filla ~ mesti la suka..cantek sangat!

    Siti Fatimah ~ memang puas hati..kalu buat gambar sofia pun mesti cantik.

    ReplyDelete
  6. eemm... nice la.. memang cantik sgt.. rasa cam nak tempah gak..

    ReplyDelete
  7. CuTeMiUt78 ~ memang cantik sgt awak..kalu buat gambar mirul..emmm..bulat je nanti..lagie geram la mummy ayu tengok!

    ReplyDelete
  8. ala, comelnya...meh sayang skittt meh :D

    ReplyDelete
  9. cantik lerr poster tu.. kalau dh tegantung mesti lagi cantik..

    ReplyDelete
  10. busyuksayang ~ muahhh!!!

    eiNa ~ tu la, weekend nie nak gantung.

    ReplyDelete
  11. Owh Ian, napa emcem sgt nih?
    Jgn jadi playboy sudahhhhhhh!!

    ReplyDelete
  12. jOjet ~ ko Jet, jangan la cakap macam tu..nanti ko jugak yang merana...Ian...good boy kan?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...