Ooopss..she did it again!

My princess..IRIS buat lagie...
macam yang dulu tu
ngamuk while her mummy (yang tak terror mana nie) tengah drive
alamak...
nak nangis juga rasanya
punca nya...
Mummy busy
ada surat urgent tahap gaban
kena settle kan jugak
tiada tidak
so buat keja until kul 6
tup tap tup tap
amik keta 6.15 amik bebudak
dia dah ngantuk..
so..jadinya ngamuk...
mula-mula sikit..
lama-lama lagi teruk...
tahap lagi atas dari gaban
so mummy pun masuk simpang mana ntah
berenti kejab
angkat je terus berenti nangis
yang tak tahan siap gelak
walaupun air mata still bergenang
angin je mummy..sabar...
lepak jab dalam 5 minit
jam dah kul 6.45
biasa dah sampai dah
so jalan jugak
abang ian pujuk pun tak mau jugak
nangis lagie
so..terpaksa la angkat
coz tak de tempat nak berenti
jalan jam
muka tak bersalah jer, kena angkat senyap
so..ending dia mummy drive sesama ngan Iris
nasib jalan quite jam
plus mummy drive pun tak laju
memang bahaya
tapi no choice
terpaksa...
muka muka tension...
pukul 7.15 baru sampai umah...
penatnye..!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. tue hasil dari protes sbb mummy nye amik lambat.. huhuhu bijak betul budak skang ni.

    ReplyDelete
  2. suke tgk iris..chumelll....

    ian..encem ah :), boleh dak nak wat menantu?

    ReplyDelete
  3. Nurhayati ~ agak agak pun pasal tu, tapi nak buat lagu mana..dah keja banyak!

    CatlinaFly ~ e-ein pun comel gak..

    ian...he he he...kalu e-ein sudi apa salahnya...chewah!

    ReplyDelete
  4. eemmm.... jgn biasa kan bawa masa drive.. nnti dia jadi best je kan.. tapi budak memang la.. agaknya.. memang saja kan.. sebab mummy dia sibuk je..

    ReplyDelete
  5. CuTeMiUt78 ~ tu la..memang tak nak biasa kan pun...

    busyuksayang ~ sikit hari lagie u tau la betapa comel nye baby nangis...:-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...