Hampir dirogol...

Nak masuk entry pasal kes dalam keta semalam...
tapi malam tadi baru dapat news dari my Ibu
lagie hangat
my cousin
baru umur 4 tahun...hampir dirogol
oleh anak saudara jiran dia
nasib baik belum sempat buat apa lagi
tapi waktu kantai tu
budak lelaki tengah nak buka baju anak dara dia
apa lagie my untie tu jerit la
terus report polis
emmm...
dengar dengar budak lelaki tu kena reman 1 malam
pas tu tak tau la
polis tanya my cousin tu
abang tu buat apa
my cousin tu kata
abang tu cium-cium, peluk peluk
kesian kan
budak 4 tahun, apa yang tahu
nasib tak jadi apa apa lagi

hai! dunia sekarang nie
macam macam
kita yang ada anak perempuan nie
kena la berhati-hati lebih sikit

my untie tu tak kerja pun
terlepas pandang sikit jer...
peringatan kepada mummy, ibu, mak, mama
yang ada anak perempuan
kena lebih perhatian!!!
minta dijauhkan dari semua peraka yang tidak diingini..
AMIN!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

17 comments:

  1. ya Allah dear...mujur tak jadi apa2 kan...mmg gla bdk tue...eee geram!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Ya allah... syukur sgt nasib xde ape berlaku kat cousin mummy tuh.. kalau x.. masyallah baru 4 thn kecik lagi zaman skrg nih xtau ape nak jadi dah.. kiri kanan bahaya.. x blh percaya even family sndiri pun... mintak simpang...

    ReplyDelete
  3. syukur x jd aper2...ya allah...takut rasa...anak saudara jiran tuh umur baper thn???
    eeee nak pelempang rasa!!!!

    ReplyDelete
  4. syukur tak de apa2 u.... takut nyer i bila baca entry u nie very scary kan!!! mintak2 dijauhkan amin.... after this kita harus berjaga2 tak kira sapa pon kan...

    ReplyDelete
  5. wahh, jahatnye dak laki tuh. umur berape tuh? ni mesti sebab terpengaruh bahan2 lucah ke hape lagi ntah.. bahaye.. bahaye.. cousin saye pon penah camtuh. Kes dah lame, mase tuh die umur dlm 10 tahun kot. balik kedai sorg2, ade lelaki tarik die masuk dlm semak. mase laki tuh nak buka seluar, cousin saye tuh lari balik rumah.

    ReplyDelete
  6. gile !
    ape la dunia nih !
    mmg dasar napsu setan !!
    itu blom kes atok rogol cucu..
    simpang malaikat !!

    ReplyDelete
  7. uish... seram la dgr.. apa la fikiran budak laki tu kan.. budak umur 4 thn, tahu apa la.. ish.. teruk tau..

    ReplyDelete
  8. kurang ajor betul la budak laki tu..berapa umur budak laki tu..alhamdulillah tak ade ape-ape.mesti cousin u tu trauma.menakutkan betul..sekarang ni semua nak kena berjaga-jaga even saudara sendiri..Ya Allah jauhkan lah perkara sebegini berlaku.

    ReplyDelete
  9. yelar..risau nak jaga anak dara kan...

    ReplyDelete
  10. eee..teruknyer..biadap betul la..
    nasib baik cousin u tak aper2...

    ReplyDelete
  11. busyuk sayang ~ tu la psl...nasib tak sempat lagi, alhamdulillah.

    aRe_uDear ~ betul tu u, kena extra careful! minta dijauhkan..amin!

    niza ~ budak lelaki tu form 4, 16 tahun.

    ReplyDelete
  12. Siti Fatimah ~ tu ah, alhamdulillah tak de apa apa.

    Afzan ~ budak lelaki tu 16 tahun wak..sunat sekali lagi kasi habis baru tau kan...

    jOjet ~ sabar jet...dunia, rambut sama hitam, hati lain-lain.

    ReplyDelete
  13. CuTeMiUt78 ~ tu la, my cousin tak nangis pun waktu tu..kalu kita la, bukan nangis dah..siap jerit tahap gaban dah.

    Mrs. Adz ~ budak lelaki tu 16 tahun. my cousin, semalam call ibu, tak de cita terbaru, kalu ada i cita yer..

    U-Jin ~ tu la, jaga lembu sekandang lebih senang dari jaga anak dara sorang..kata orang.

    mummy roshie ~ tu la..nasib baik.

    ReplyDelete
  14. Ni laa dia dunia akhir zaman. Astagfirullah. Mujur Allah masih melindungi.

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah sem[pat diselamatkan budak tu...ni lah bahana video 3gp kat hset ni..ngan free browsing of internet w/out parent's guide...kdg2 bukan bdk pompuan je jadi mangsa, budak lelaki pun kene gak..nauzubillah..mintak dijauhkan..

    ReplyDelete
  16. CatlinaFly ~ emmm betul tu..minta dijauhkan dari kita semua AMIN!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...