Playground...

Playground...

Last sunday punya citer.. bawak bebudak gie playground kat area taman tasik perdana (tak tau pun ada blog gathering, k alu tak boleh gak sin...

Read more
Frame

Frame

last saturday yang ditunggu tunggu dah dapat apa dia tgk my hero Ian.. busy main kat mc'd tu sampai mulut comot kena sos pun tak perasan...

Read more
Peraduan Teka Umur

Peraduan Teka Umur

(this is stick mode, new entry scroll down, TQ!) he he he banyak betul blog yang anjurkan contest join je..suka suka meramaikan peserta sa...

Read more
Ian & Iris at Seremban

Ian & Iris at Seremban

Nie gambar gambar terbaru my hero & my princess kat seremban... gambar first day kat seremban hari ahad petang tu gie tesco beli barang...

Read more
Model Bertudung

Model Bertudung

Nak join contest lagie... kali nie contest "Model Bertudung" dianjurkan oleh blog ummie_mirahaziq emm..contest kali menarik lain ...

Read more

Terkini...Ian

Emmm... Ian is getting better yang kulit kulit mati banyak yang terkupas sekarang kat umah pakai t-shirt besar -besar je seluar tak pakai bi...

Read more
Happy father's day!!!

Happy father's day!!!

Entry belated... apa pun happy father's day to my beloved hubby Muhammad Zalmen Zakaria (daddy to Ian & Iris) to my beloved Ayah E...

Read more
Accident - me & my hero?

Accident - me & my hero?

accident...? suspen je tajuk.. tapi memang betul, bukan auta punye.. last saturday, at home, in out toilet.. me n my hero Ian...terkena air...

Read more
Ngamuk...

Ngamuk...

insiden ini berlaku friday morning.. my sis yang drive... (dia dah abis pantang, so back to normal, gie n balik keja together-gether) so, ...

Read more
Books!

Books!

Malam tadi.. mummy tgh busy masak Iris ngan Daddy, OK! Ian ..senyap je...? ingat leka tgk cartoon ke rupanya tgk dok munggah buku-buku dia ...

Read more
At playground

At playground

Last Sunday lepas gie sepital, petang tu Daddy bawak our hero & princess gie playground before gie potong rambut Ian.. ini lah hasil da...

Read more
Admit kat Ampang Puteri

Admit kat Ampang Puteri

emmm... tgk abang Ian, baik je layan adik Iris yang terbaring kat katil nampak sihat je Iris? sebenarnya kami gie melawat cousin diaorang, ...

Read more
Rambut Ian

Rambut Ian

seperti yang diceritakan my hero ian baru je potong rambut sekali lagi kali nie kat mamak as usual time before potong rambut, panjang kan? ...

Read more
Selsema

Selsema

lepas anak-anak sihat mummy plak yang sampai la nie tak sihat-sihat lagie selsema + batuk + sakit tekak dah 2, 3 kali gak telan panadol sol...

Read more
Ustazah Iris

Ustazah Iris

Meh kita tengok my princess yang diposing kan oleh Tok Umi dia (pic taken last sunday) tudung nie present dari Anyah... TQ! Pic yang nie b...

Read more
Me at new opis!

Me at new opis!

wajah terbaru ian lepas kena cantas rambut ngan mummy tapi semalam potong rambut cikit lagi kat mamak...tunggu... rambut ian sebelum diker...

Read more