Ooopss..she did it again!

Ooopss..she did it again!

My princess..IRIS buat lagie... macam yang dulu tu ngamuk while her mummy (yang tak terror mana nie) tengah drive alamak... nak nangis jug...

Read more
Today is the day...

Today is the day...

Hari nie genap 5 tahun Mimi & Didi kawin... wedding annivessary yang ke 5.... kejab je rasa nye bulan nie nampaknye ramai yang cele...

Read more
Hampir dirogol...

Hampir dirogol...

Nak masuk entry pasal kes dalam keta semalam... tapi malam tadi baru dapat news dari my Ibu lagie hangat my cousin baru umur 4 tahun... ...

Read more
Abang yang baik...

Abang yang baik...

Nie la rupa abang Ian (last two days punye cita semalam petang tak sempat nak cita so, belated cikit) My princess ngamuk (tapi tak seteru...

Read more
TODDLER SUPER MODEL CONTEST

TODDLER SUPER MODEL CONTEST

STICKY MODE (scroll down for new N3) This entry as u all can see n read ( of coz) for contest yang dianjurkan oleh Mama Aqish from ...

Read more
Entry mari mengundi for my hero..Ian!

Entry mari mengundi for my hero..Ian!

Entry kali ini adalah untuk kempen mari mengundi for my hero Ian sempena Toddler Supermodel Contest yang dianjurkan oleh blog Mama Aqish ...

Read more
Birthday Untie Wanie

Birthday Untie Wanie

Ini cita belated sikit gambar waktu celebrate birthday untie wanie kek yang kat atas tu la yang Ian duk heboh tu kek kecik je... tu pun ...

Read more
Thank you!

Thank you!

Entry nie to say thank you kepada semua yang vote for Ian! thank u so much yer... lain kali kalu Ian masuk contest lagie vote la lagi Ta...

Read more
My Hero Ian...tak leh cover!

My Hero Ian...tak leh cover!

Semalam was my younger sister birthday yang ke 13 HAPPY BIRTHDAY UNTIE WANIE !!!! sekarang kan cuti sekolah so last week balik seremban bawa...

Read more
Iris Bam Bam

Iris Bam Bam

Pic nie taken ahad baru nie entah apa kena ntah Bam Bam suka sangat kemam mulut cam tu geram tul tengok nak geget je rasanya my princess Ir...

Read more
Shopping at Poney warehouse sale

Shopping at Poney warehouse sale

Second time gie warehouse sale ok gak, tapi pening coz orang ramai pastu macam tak tersusun nak cari size pun susah tapi shopping gak thanx ...

Read more