Ngamuk...

Ngamuk...

insiden ini berlaku friday morning.. my sis yang drive... (dia dah abis pantang, so back to normal, gie n balik keja together-gether) so, ...

Read more
Books!

Books!

Malam tadi.. mummy tgh busy masak Iris ngan Daddy, OK! Ian ..senyap je...? ingat leka tgk cartoon ke rupanya tgk dok munggah buku-buku dia ...

Read more
At playground

At playground

Last Sunday lepas gie sepital, petang tu Daddy bawak our hero & princess gie playground before gie potong rambut Ian.. ini lah hasil da...

Read more
Admit kat Ampang Puteri

Admit kat Ampang Puteri

emmm... tgk abang Ian, baik je layan adik Iris yang terbaring kat katil nampak sihat je Iris? sebenarnya kami gie melawat cousin diaorang, ...

Read more
Rambut Ian

Rambut Ian

seperti yang diceritakan my hero ian baru je potong rambut sekali lagi kali nie kat mamak as usual time before potong rambut, panjang kan? ...

Read more
Selsema

Selsema

lepas anak-anak sihat mummy plak yang sampai la nie tak sihat-sihat lagie selsema + batuk + sakit tekak dah 2, 3 kali gak telan panadol sol...

Read more
Ustazah Iris

Ustazah Iris

Meh kita tengok my princess yang diposing kan oleh Tok Umi dia (pic taken last sunday) tudung nie present dari Anyah... TQ! Pic yang nie b...

Read more
Me at new opis!

Me at new opis!

wajah terbaru ian lepas kena cantas rambut ngan mummy tapi semalam potong rambut cikit lagi kat mamak...tunggu... rambut ian sebelum diker...

Read more