Ian & Iris at Seremban

Ian & Iris at Seremban

Nie gambar gambar terbaru my hero & my princess kat seremban... gambar first day kat seremban hari ahad petang tu gie tesco beli barang...

Read more
Model Bertudung

Model Bertudung

Nak join contest lagie... kali nie contest "Model Bertudung" dianjurkan oleh blog ummie_mirahaziq emm..contest kali menarik lain ...

Read more

Terkini...Ian

Emmm... Ian is getting better yang kulit kulit mati banyak yang terkupas sekarang kat umah pakai t-shirt besar -besar je seluar tak pakai bi...

Read more
Happy father's day!!!

Happy father's day!!!

Entry belated... apa pun happy father's day to my beloved hubby Muhammad Zalmen Zakaria (daddy to Ian & Iris) to my beloved Ayah E...

Read more
Accident - me & my hero?

Accident - me & my hero?

accident...? suspen je tajuk.. tapi memang betul, bukan auta punye.. last saturday, at home, in out toilet.. me n my hero Ian...terkena air...

Read more