Happy birthday from us to...?

Happy birthday from us to...?

Entry pasal birthday lagie tapi kali nie bukan sebarangan punya birthday but... it's my hubby aka Daddy punya birthday.. esok 4 Jul (sa...

Read more
Mia's birthday party -part 2!

Mia's birthday party -part 2!

sambungan dari cita buzz day party semalam actually ada lagi gambar dalam hp tapi malas sesangat nak transferkan so ...cukuplah nie kot.. ...

Read more
Birthday party!

Birthday party!

Bukan nye birthday my kids.. jangan salah sangka last sunday pegi birthday party my anak buah Mama Liza punya princess...MIA birthday 2 tahu...

Read more
My hero...

My hero...

saja je nak cita pasal my beloved hero yang sungguh caring love u so much dear... malam tadi lepas mandi kan dia as usual letak krim kat lu...

Read more
Playground...

Playground...

Last sunday punya citer.. bawak bebudak gie playground kat area taman tasik perdana (tak tau pun ada blog gathering, k alu tak boleh gak sin...

Read more
Frame

Frame

last saturday yang ditunggu tunggu dah dapat apa dia tgk my hero Ian.. busy main kat mc'd tu sampai mulut comot kena sos pun tak perasan...

Read more
Peraduan Teka Umur

Peraduan Teka Umur

(this is stick mode, new entry scroll down, TQ!) he he he banyak betul blog yang anjurkan contest join je..suka suka meramaikan peserta sa...

Read more