episod akhir..2nd b'day party Iris...

ok..last episod...
time untuk tiup lilin...
time nie dah dekat kul 4 petang
kat luar pun ujan lebat baru mula...
tengok...
Mummy kena tutup mulut Ian
sebab dia yg busy nak tiup lilin...
Iris seronok
but bila ramai2 nyanyi lagu Happy birthday kat dia
dia jadi malu
so..Abang Ian gak yg tiupkan lilin...
Iris potong kek jer...
ngan Mummy...
potong kek..jgn tak potong.....
------
lepas potong kek...
dalam kul 4 lebih mcm tu
Iris.....zzzzz
sebab dia tak tido pagi tu
tu yg bila dah main petang...dia makin letih...
tu yg moody jer...
pas tu....bukak hadiah time...
tapi Ian before party dah bukak...
pagi2 lagi..
tengok..siap dah main dah
nie la hadiah yg Mummy belikan untuk dia
pas tu Tok Umi pun belikan baju tido Ben10
Iris with hadiah2 nye yg diterima
ma acih semua!!!
siap berebut nak bukak hadiah tu
Iris pun pandai....tak kasi Ian bukak hadiah dia...
bila tak leh nak bukak..
dia pas kat Mummy....
pas tu dah banyak
Iris pun tak kisah Ian tolong bukak
cepat sikit habis....
Iris bukan slow motion....
bila bukak yg best..dia berbenti main jab
ha...nie vacuum..dr Mummy
ada satu lagi...
yg nie pun Iris suka from Cik Linda
pun ada satu lagi
some of her presents...
big barney from opah
batal pink tu from Cik Linda
cake b'day tu from Mummy...
tu mop tecik tu from Net
baju...2 pasang Tok Umi jahirkan
and satu gown tu from mak
comforter Dora from Cik Su..mak Ajit & Amni
set cadar pun from Tok Umi
Tok Umi jahitkan...untuk katil baru
katil satu set tu kira hadiah b'day from Daddy
so..Daddy kasi hadiah pertama tahun nie..
books....
Ian & Iris buka hadiah lagi..
sila abaikan rumah bersepah...
and...
Mummy Ayu pun dapat hadiah jugak....
see......
and last pic....
tq semua!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. memang meriah betul birthday iris ni...hadiah pun dapat banyak..alhamdulillah..rezeki ian ngan iris kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...