Ustaz Ian berjaya...suke!!!!

dah petang cikit baru nak jenjalan umah kengkawan....
sebab pagi dok busy edit pic
nie pun tak abis story
tapi bab IKEA tu settle dah
so......jengah kat blog nie
dah kuar dah keputusan
and suka...
sbb my hero Ian
dapat top 4..pilihan juri
and tambah suka
sbb Ian menang...
juara la plak...
tq kepada penganjur...
kira berbalai la sbb Mummy Ayu siap buat PS
lagi untuk contest nie...kat entry nie
apa pun..tahniah gak kepada pemenang yg lain...
nak tgk full result...
klik kat sini

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. tahniah Ian..mmg ada gaya seorg uztaz ni hehhe..

    ReplyDelete
  2. tahniah...memang macam ustaz la iann..caya lahh...

    ReplyDelete
  3. woww.. mmg sesuai sgt2!!
    tahniah... Haji Ian

    ReplyDelete
  4. tahnaih...emmang sweet je gambo ian tu...sejuk perut mummy mengandungkan Ian

    ReplyDelete
  5. tahniah buat ian.mmg sesuai sgt menang....

    ReplyDelete
  6. tahniah..mmg ade gaya jadi ustaz, hehe..

    ReplyDelete
  7. hehehhe congrats x sia2 ritu paksa (ekekeke btulkan) anak2 tuk photoshoot

    ReplyDelete
  8. tahniah ian..memang dah agak dah gambar nih akan menang....hehehehheh....lepas nih sila buat PS banyak2 lagi ehhh

    ReplyDelete
  9. Sejuuukkkkkkk, bontot aku....alhamdulillah...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...