Reunion 6 Kenari 1991 Sekolah Kebangsaan Rahang.....sangat happening!!!

ok...nak mula story weekend dah nie
step by step
apa pun..top story...
reunion..sabtu lepas...
Reunion 6 Kenari 1991, Sekolah Kebangsaan Rahang
2.30 - 5.00 pm
Selera Coffee House, Allson Klana Resort, Seremban
nie waktu baru sampai....
(amik kat FB kawan..)
buffet high tea...ok..food ok
tapi tak banyak sgt makan
sbb dok sembang, gelak, sembang, gelak....
sgt meriah..
Mummy Ayu diapit oleh putera & puteri
Didi..muka tergezut lak
TQ so much
sbb tolong jagakan Ian & Iris
time Mimi dok sembang2...gelak2...
really appreciate it!!
hadiah2
untuk sesi tukar hadiah
tengok..blogger tegar tak?
dukung anak lagi
sambil snap pic....
he he he
x 6K student...1991
berkumpul kembali after 19 years...
lama tu..walaupun cuma 13 org jer..
tapi sgt happening
and harap akan ada lagi dan lagi dan lagi..
sembang2....
mcm2 story kuar...
sgt seronok.....
sbb lama tak jumpa
masing2 sibuk snap sana sini..
and kat sana ada gak geng blogger tegar
sat lagi cita lain tau...
3 jejak yg hadir...
class time tu pun memang tak ramai lelaki
so...yg leh join pun nie 3 org jer..
2 still available...1 not available...
10 org ladies....
3 yg still available nye
yg lain dah berpunya termasuk me..
siap dukung Iris lagi
time nie Didi bawak Ian gie mana tah..
Iris nak amik gambar ngan baby
Mummy Ayu ngan Rus je yg bawak hubby & anak ptg tu
yg lain semua dtg single mingle
walaupun ada yg tunggu kat umah
cabut nombor...
tgk dapat hadiah sapa
lucky 7
and sesi tukar hadiah...
lepas tu..diaorang suruh berucap plak sorang2
so..cakapla..
"apa pun sgt seronok & harap diteruskan..."
nak tgk tak Mummy Ayu time darjah 6???
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
tu....yg baju biru tu..
time ni darjah 6..dalam class
yg belakang tu..Suhada..BF time sekolah rendah
dia tak dapat join ptg tu
and this
dengan Cikgu class ..Cikgu Tiarom
Shakirah & Ruslina..
class 6K....after 19 years....
4 of us...
nak balik dah...
so...salam2..peluk2
and harap dpt jumpa lagi...
tahun dpn..plan nak buat kat PD plak..
hadiah yg dpat petang tu.....
sgt seronok....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. wah bestnya jumka kengkawan lama, mesti semua dah lain kan...

    ReplyDelete
  2. wow...mmg happening lah! giler lama tak jumpa kan...selepas 19 tahun berjumpa, bestlah! bagus la idea reunion camni..

    ReplyDelete
  3. bestnyer dpt jumpa kwn2 lama, mcm2 nk story mory tu, xcukup sehari kan? sy pun pnh ada jemputan reunion tp xpnh p, bz dgn keja & anak2..huhu...bila la nk ada jemputan lagi ni..hehe

    ReplyDelete
  4. uih, mak saya tuh cikgu dia tuh! hehe...

    ReplyDelete
  5. dekfa,
    tetiba terjengah ko kat sini kan...

    bestkan ayu..kite ni patutnya duduk kat meja bulat .. senang sket nak burak..ni sorang kat utara..sorang kat slatan..cam kene pakai mic je hahah

    ReplyDelete
  6. nest: aku kan PBB, sume tempat aku nak pegi, ngahahha

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...