Lagi dan lagi dan lagi....

sambung lagi..
banyak sgt pic
tu yg lambat tu..
edit lambat..upload pun lambat...
ok...pas dah beli semua bayar time...
ok la...
(Daddy tak perasan Mummy snap tu)
lepas tu ..tapau mamam jer..
beli Hot Odg, ice cream, air...
Anyah beli Mc'D...
makan kat kat tepi tu jer...
kids..main main...
Iris..suka sgt ngan cermin...

Iris..Ian...Iqi...
suka sgt kalu dpt main...
Iqi..pakai topi ada tanduk
siap Ian pakaikan
sebab...
dia pun nak try...
tak perasan pun tadi waktu jenjalan
jangan berebut kerusi udah...
3 of us..
Daddy....menga kureng sikit bab amik gambar nie
tambah lagi tempat org ramai cam nie
lepas tu disebab kan org ramai sgt
kami parking kat the curve
so..Daddy gie amik keta..
kami posing posing kat sini....
depan IKEA tu
area untuk pick up barang jer...
lama tul tunggu.....
Ian...
Iris...
Ian & spider
Iris kiss cat....
Ian + Iris
lagi Ian & Iris
dok main cat & spider..
mcm puppet la
boleh masuk tgn dalam tu
lagi...
Ian + Iris
Iris + Ian + Mummy
dah penat tunggu....
akhirnya...
naik keta sudah...
Wani, Iris & Ian
landing atas kayu katil...
---
finally siap gak...
eh..nie katil Ian
beli time 2 tahun gak
sama je ngan katil Iris
and this is...
katil Iris
of coz la pink...
----
katil masing masing penuh ngan teddy bear
and pelbagai binatang lain....
tu pun Ian kata Iris punya lagi banyak
apa pun..malam tadi Iris success tido atas katil dia
walaupun ada la 2 kali Mummy tumpang sekaki
sebab BF kan dia....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. tahnaih Ian memang contest Muslimah...1st winner lagik...

    ReplyDelete
  2. err...kat manalah ko letak katil tu...hmm tgh bayangkan nie ehehehe

    ReplyDelete
  3. Net ~ kat bilik aku gak...dah mcm dorm asrama dah beb..2 katil single..1 katil double...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...