Hero mestila hero...

tadi story pasal Iris
nie story pasal hero encem Mummy Ayu sorang nie
encem dah encem dah
tapi hero la katakan..
hero la sangat
mula2 sampai...ok ajer...
makan laksa konon..
ada la sikit dia makan...
pas tu gie jenjalan ngan Daddy..
aman la kejab....
balik jenjalan
layan ice cream plak
hero Mummy nie mcm Mummy
layan choc ice cream..
yum yum
tapi Mummy Ayu ptg tu..dok busy sembang
so..tak makan sangat la..
nak balik tu Ian buat hal..
dok la tarik2 skirt Mummy..
tak nak ngan Daddy...nak ngan Mummy
tapi dia punya kacau..adoi..
nak suruh dia pose amik gambar pun susah..
tengok...
tak nak pandang camera langsung
sbb musababnya adalah...
Ian bangun awal pagi dan tak tido pas tu..
yg Iris plak..bangun awal pagi jugak tapi...
Iris tido balik dlm kul 12 lebih tu
sampai kul 1 lebih..bangun..suap mamam..
lepak jab..terus siap
itula sbb Iris good girll..mood ok..
Ian...bad mood sbb ngantuk...
tu tak abis lagi dia buat hal..nanti sambung...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. budak kalau tak cukup tido mmg mood tarak baik kan..huhu..hero..hero..hehe..

    ReplyDelete
  2. bestnyuerr makan eskremm coklat!!

    ReplyDelete
  3. biasalah, budak2 kalau x cukup tido mmg akan meragam

    ReplyDelete
  4. wah... memang hero ian encem la... tapi napa mood jd tak ok... dah penat ya

    ReplyDelete
  5. mamalieyna ~ tu la...bikin Mummy hangin jer..

    mama Rifqy ~ dia mcm Mummy dia, suka coklat..

    nieda ~ dah suruh tido, tapi sibuk nak main..

    Rina ~ tak tido..so letih la..

    suziey ~ macho boy...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...