Dua beradik main2...di hujung minggu..

Dua beradik main2...di hujung minggu..

lagi pic & cita weekend lepas.. nie cita & pic snap on sunday at my home balik dr sban malam sabtu tu so..ahad lepak kat umah.. basu...

Read more
Lepas reunion..kami ke sini...tapi..lepas tu...

Lepas reunion..kami ke sini...tapi..lepas tu...

balik dr reunion sabtu lepas kami pun balik umah..tukar2 baju ... gerak la ke sini..Tesco Extra baru bukak kat seremban tu so..ingat nak jen...

Read more
Sapa budak tomei nie???

Sapa budak tomei nie???

hari nie macam kureng jer mood kureng mood nak keja dah la busies sesangat plus mood nak update blog pun kureng mood nak ber FB pun kureng.....

Read more
Dapat FM lagi....ma acih Dina!!

Dapat FM lagi....ma acih Dina!!

selit sikit cita pasal menang contest yg last week punya entry tu ...... so......hadiahnya dah pun selamat diterima jumaat lepas jugak cepat...

Read more
Menggamit memori silam....

Menggamit memori silam....

alloooo...good morning... salam hari selasa... wah..senang hati jer.. sbb dah kenyang.. baru lepas sarapan.. tu yg lambat cikit buat entry p...

Read more
Hero mestila hero...

Hero mestila hero...

tadi story pasal Iris nie story pasal hero encem Mummy Ayu sorang nie encem dah encem dah tapi hero la katakan.. hero la sangat mula2 sampa...

Read more
She's really good girl......

She's really good girl......

ok..sambung lagi cita reunion... sepanjang function berjalan... she is sooooo good girl sapa lagi tak lain tak bukan princess bam bam Mummy ...

Read more
Reunion class + reunion blogger

Reunion class + reunion blogger

ha..lagi citer re union waktu reunion tu ada lagi sorang blogger selain dr Mummy Ayu sapa tu... Mrs. Kay ... waktu baru2 join dunia blog ni...

Read more
Reunion 6 Kenari 1991 Sekolah Kebangsaan Rahang.....sangat happening!!!

Reunion 6 Kenari 1991 Sekolah Kebangsaan Rahang.....sangat happening!!!

ok...nak mula story weekend dah nie step by step apa pun..top story... reunion..sabtu lepas... Reunion 6 Kenari 1991, Sekolah Kebangsaan Ra...

Read more