Projek weekend nie...

Projek weekend nie...

cuti 3 hari... emm....suka.... so..apa plan kengkawan..? Mummy Ayu....... dah ada plan.... dgn kotak ajaib nie... ha..apa tu....? ini dia....

Read more
Lapar......

Lapar......

lapar nie.... lum lunch lagi hari opis mcm kureng jer org maybe diaorang dah cuti raya.. he he he so..susah la sikit nak kirim makan plus Ne...

Read more
Bekalan hari ini ke opis...

Bekalan hari ini ke opis...

ha..jangan ingat budak budak je bawak bekal gie sekolah Mummy Ayu pun bawak bekal tapi bekal yg best... nak nengok..... ! ! ! ! ! ! ! ! ini ...

Read more
Yea ha!!!!!

Yea ha!!!!!

allooo...selamat pagi kengkawan ... soalan wajib...dah mamam b'fast? Mummy Ayu lum lagi baru abis busy cikit..biasala pagi pagi ... dgn ...

Read more
Big Fan of.....

Big Fan of.....

Mummy Ayu adalah salah satu big fan rancangan realiti nie dr season 1 lagi memang suka tgk... kalu tak ada apa2..confirm tak miss punya kal...

Read more
Meet new friends....

Meet new friends....

ok..meh kita berkenalan ngan 2 lagi kawan baru... Ian & Iris... ha..tu sekor... spider for Ian.. beli kat IKEA ari tu... and lagi seko...

Read more
Iris & Donashi

Iris & Donashi

ok..meh layan sikit pic anak dara bam bam Mummy nie sejak dia sihat nie... alhamdulillah..selerea makan dia dah kembali makan apa saja... su...

Read more
Aktiviti Perkep kembali...

Aktiviti Perkep kembali...

ok..dah mamam b'fast dah pagi nie mama nasi goreng + sambal & air nescafe ais... alhamdulillah... ---------------- lama dah tak buat...

Read more
Ian jadi model Mummy...layan je la...

Ian jadi model Mummy...layan je la...

allooo...salam di pagi rabu so...dah mamam b'fast? (mcm soalan wajib lak pagi pagi) ok...mcm distorykan semalam malam isnin tu..Mummy bu...

Read more
Balik keja semalam petang....

Balik keja semalam petang....

pic snap balik keja semalam petang yg pic Ian....snap by Mummy yg pic Iris ....snap by Abang Ian semalam Ian & Iris in green... love t...

Read more