Dah ready dah.....

Dah ready dah.....

semalam beli hadiah ari nie baru siap balut... 2 untuk Iris 1 untuk Ian kalu tak siapkan untuk Ian dia jelous nanti pas tu balik nie pun ke...

Read more
Lunchdate yg express

Lunchdate yg express

allooo...ari nie jumaat so...apa lagi kalu bukan lunchdate ngan Notti Netti so..as usual.. kami ke rumah no. 2 Net..MV 1st...mamam sbb lapar...

Read more
Ma acih!!!!

Ma acih!!!!

suka... dapat award dr Lya ma acih Lya.... suka sangat & cantik sgt!!! ----- so Mummy Ayu nak panjangkan jugak nak past award nie kepad...

Read more
Ian suka...dapat hadiah!!!

Ian suka...dapat hadiah!!!

semalam petang.... balik keja..amik Ian & iris kat umah babysitter mcm biasa Ian seronok sbb dapat hadiah dr Untie Asha....untuk Contest...

Read more
Pagi Jumaat yg sejuks....

Pagi Jumaat yg sejuks....

salam di pagi jumaat yang indah... pagi yg tejuks.... hujan..kalau la cuti..bestnye... tengok.. bandaraya KL dari opis Mummy Ayu mendung je...

Read more
Apa tu????

Apa tu????

ha..tadi lepas lunch.. opis Mummy Ayu ada something... apa tu???? nama dia CICI.. dia adalah seekor tupai ada opis mate Mummy Ayu yg bela d...

Read more
Good Night & Sweet Dreams Contest ~ Boys & Girls

Good Night & Sweet Dreams Contest ~ Boys & Girls

okies... kalu nak nengok peserta yg join contest Mummy Ayu klik sini for BOYS and klik sini for GIRLS ... tq so much pada yg sudi join and ...

Read more
Happy birthday Iris!!!

Happy birthday Iris!!!

ok...dah balik dr kuar.. kuar ngan Net..gie mana? gie teman Net beli brg kek.. & gie tedai mainan beli b'day present for Iris... suk...

Read more
Celebrate buzzday Iris...

Celebrate buzzday Iris...

allooo.... morning kengkawan.. dah sarapan? Mummy Ayu baru lepas mamam nasi lemak tu yg lambat buat entry tu.. ---- so..nak story pasal cel...

Read more
Good Night & Sweet Dreams Contest

Good Night & Sweet Dreams Contest

(entry melekat..sehingga tamat contest.. entry baru sila ke bawah..ma acih!!) morning semua... dah mamam b'fast? harap semuanya sihat pa...

Read more
Busy plak petang petang nie

Busy plak petang petang nie

petang2 nie tetiba plak busy mcm mcm program & surat masuk sooo..... nak balik tapi tak leh balik lagi.... nak mamam kek bday Iris plak...

Read more
Invitation...

Invitation...

ok..nak invite semua kengkawan yg free...sunday nie..sudi sudikan la buat makan makan simple jer.... try gak buat peta tapi tak reti la so....

Read more
Princess .. this morning... and my hero...

Princess .. this morning... and my hero...

pic snap this morning on my little princess buzzday... ceria ajer b'day girl nie aik..pagi pagi dah mamam coklat? kantoi sudah... Ir...

Read more
My princess turn 2....today!!!

My princess turn 2....today!!!

salam ..... good morning semua... ari nie seronok je... becoz..today... my little princess turn 2... seronok mengalahkan buzzday sendiri ke...

Read more
Buzz Day Suprise.....Memang suprise...

Buzz Day Suprise.....Memang suprise...

hah..tak abis lagi pasal bday Mummy Ayu he he he.. tadi kuar lunch ngan Net (tak snap pic pun sbb nak cepat) otw balik tu..dpt msg from my s...

Read more
Yum yum and so yummyyyy.....

Yum yum and so yummyyyy.....

apa yg yum yum??? ha..meh nengok... Iris dah tak sabar sabar dah tu.. Ian je contron encem... pic snap sabtu petang.. pas bangun tido &...

Read more