Lunchdate .. aman damai....

Lunchdate .. aman damai....

yg paling best on FRIDAY is.... lunchdate with Net... mamam ari nie as usual.. jom layan pic.... kami antara yg terawal sampai kat Madam K...

Read more
Balik keja semalam petang....

Balik keja semalam petang....

pic snap balik keja semalam petang... semalam cik daddy cuti so..pegi berantar..balik berjemput lama dah tak memanja mcm nie selalu kena dri...

Read more
Cedihnya semalam tgk TARA

Cedihnya semalam tgk TARA

allloooo...salam di pagi jumaat... pagi nie mood kureng jer kenapa? 1st tak cukup tido sbb layan Ian yg still tak sihat tapi getting better...

Read more
BF ..... what do you think?

BF ..... what do you think?

BF..... bukan BFF tau tapi BF jer... breast feeding... nak tanya pendapat kengkawan... Mummy Ayu memang menyokong 100 % pasal BF nie sekara...

Read more
TOP 10 dulu yer...

TOP 10 dulu yer...

1st ly..sowie sbb janji ari tu nak kuarkan result dlm minggu nie jugak tapi disebabkan minggu nie raya korban so...before raya ada yg cuti ...

Read more
Raya Haji yang kurang sihat....

Raya Haji yang kurang sihat....

ok..jom start citer.. rata rata blog ari nie cita pasal raya korban semalam.. same goes to me... jom layan pic & citer raya semalam... b...

Read more
Amaerican breakfast...

Amaerican breakfast...

allooo...salam di pagi khamis.. salam aidil adha kengkawan....cuti ker? Mummy Ayu kena keja sbb bos tak cuti dah la petang selasa tu org sem...

Read more
Salam Aidil Adha

Salam Aidil Adha

allooo..kengkawan.. dah balik ker??? ramai tul baca ari nie..dapat balik halfday mcm la Net..my BFF tu alahai..me..kena jaga opis my boss lu...

Read more
episod akhir..2nd b'day party Iris...

episod akhir..2nd b'day party Iris...

ok..last episod... time untuk tiup lilin... time nie dah dekat kul 4 petang kat luar pun ujan lebat baru mula... tengok... Mummy kena tutup...

Read more