Buat kerja pun kena marah

boleh tak mcm nie?
buat kerja kena marah
kalau tak buat kerja....pun kena marah

macam mana tu?
geram...
sedih..
tension..
nak marah..
nak nangis (which is dah nangis pun)
semua pun ada
dah la penat


nak buat mcm mana..
diaorang pangkat besar...
besar sangat la konon...
bukan boss pun..
tapi kuasa..mcm boss jer
padanla sampai sudah tak jadi boss..
kan???

# saja nak luahkan perasaan..
but semua nie..takde mengena ngan boss Mummy Ayu tau
my boss...sgt baik
plus dia tak de dlm negara pun..
so..takde kena mengena langsung ngan dia
:-)

(lupa nak share pic jubah dia kasi dr Mekah..
nanti Mummy Ayu pakai, Mummy Ayu snap2 and share kat sini)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. memang kalau dah ramai..mesti ada kes mcm tu kan...buat sakit hati ajer

    ReplyDelete
  2. biasalah memang ada manusia yang spesis begini

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/02/air-susu-ibu-tak-keluar-tanda-susu-tiada.html

    ReplyDelete
  3. apabila kaduk naik junjung macam tu la ayu...tabah ye..along pun selalu kena...

    ReplyDelete
  4. ni mesti ada yg kepoh kan mummy ayu..
    jgn sedih2 k..sabar..

    ReplyDelete
  5. Perasan bagus sgtlah tu...eiii... sabar ye ayu, mujur bukan bos ayu..huu

    ReplyDelete
  6. sabar je la..kdg2 bos ok je..yg bawah2 ni lebih2

    ReplyDelete
  7. biasalah ayu...bos relief aku kat ofis ni pon camtu. lebih sudu dr kuah. bos betul aku pon x sekecoh dia

    ReplyDelete
  8. kadang2 tensionkan...
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...