Shoplinks.Asia

Thursday, February 13, 2014

Buat kerja pun kena marah

boleh tak mcm nie?
buat kerja kena marah
kalau tak buat kerja....pun kena marah

macam mana tu?
geram...
sedih..
tension..
nak marah..
nak nangis (which is dah nangis pun)
semua pun ada
dah la penat


nak buat mcm mana..
diaorang pangkat besar...
besar sangat la konon...
bukan boss pun..
tapi kuasa..mcm boss jer
padanla sampai sudah tak jadi boss..
kan???

# saja nak luahkan perasaan..
but semua nie..takde mengena ngan boss Mummy Ayu tau
my boss...sgt baik
plus dia tak de dlm negara pun..
so..takde kena mengena langsung ngan dia
:-)

(lupa nak share pic jubah dia kasi dr Mekah..
nanti Mummy Ayu pakai, Mummy Ayu snap2 and share kat sini)

10 comments:

Rizziela said...

memang kalau dah ramai..mesti ada kes mcm tu kan...buat sakit hati ajer

norey said...

harap mummy ayu bersabar..

eray ayang said...

biasalah memang ada manusia yang spesis begini

http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/02/air-susu-ibu-tak-keluar-tanda-susu-tiada.html

CikLily Putih said...

biasalah bos, perangai cam tu la

Amanda Suria said...

apabila kaduk naik junjung macam tu la ayu...tabah ye..along pun selalu kena...

Zura@Iwan said...

ni mesti ada yg kepoh kan mummy ayu..
jgn sedih2 k..sabar..

mamaarifakeem said...

Perasan bagus sgtlah tu...eiii... sabar ye ayu, mujur bukan bos ayu..huu

misz sheyla said...

sabar je la..kdg2 bos ok je..yg bawah2 ni lebih2

sheila arshad said...

biasalah ayu...bos relief aku kat ofis ni pon camtu. lebih sudu dr kuah. bos betul aku pon x sekecoh dia

Cik Jue said...

kadang2 tensionkan...
huhuhuhuhu

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno