Shoplinks.Asia

Wednesday, February 12, 2014

Pindah office

yes....pindah opis...
dah lama dah tau
but...tak cerita pun lagi kat sini kan
but..since monday..
dah mula busy..menghapus lupus,
packing2...brg boss la yg dah packing
brg Mummy Ayu..satu pun lum packing lagi
emm....
nak cita panjang2 pun..tak tau mcm mana
dipendekkan cerita..
Mummy Ayu kena
..... pindah opis lain
..... tukar jabatan lain
boss.....tak tukar, still boss yg sama
bangunan pun...bangunan yang sama 
but...naik lagi tinggi ...

now tingkat 24, pas nie...tingkat 30
lagi tinggi..
kalau nak naik tu..senang la
sbb dr G kan..
tapi kalau nak turun nanti
alahai..bercinta la..
sbb dok tunggu la kat atas tu..lif naik
emmm...

mula2 tu...bila dapat tau kena pindah
laju jer nak minta tukar balik seremban
ye la..senang sbb dekat ngan rumah
baru la..betul2 pindah
but sekali boss ckp..
ikut dia la
takkan nak ckp tak nak
nanti dia ckp apa plak
plus..rasa honoured jugakla
sbb dia nak bawak PA dia nie..
bermaksud dia puas hati  dgn kerja ngan Mummy Ayu
and..dia nak Mummy Ayu kerja lagi dengan dia
so..ok ..
Mummy Ayu ikut boss
which is..pindah opis
but..boss yg sama
emmmm...
mcm mana opis baru?
macam mana opismate baru?
kerja kat tempat baru...semua nie..
buat Mummy Ayu scary sikit & risau banyak
hopefully everything going to be orait..

4 comments:

norey said...

Tingginya....Apa pun..bos sayang dan puas hati dengan keja Ayu...alhamdulillah dan syukur

attyfir said...

semoga dipermudahkan ye .

Iela Fazielah said...

xpe ayu.... sekali sekala tukar envronment... kalau kerja 15thn dok tmpat sama mmg bosan...of coz bk giler khazanah... ni ikut boss yg sama... kira ok la..dah tau peel dia semua... kira ubah angin la ni...selamat berpndah randah

Zura@Iwan said...

oic..
patut la sibuk mengemas
tp tk tukar company kn
cuma pindah opis je...
semoga dpt sesuaikan diri d opis baru ye mummy ayu.

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno