Shoplinks.Asia

Monday, February 24, 2014

Secretary luncheon.....last friday

jumaat lepas....Mummy Ayu tak kuar lunchdate ngan my dearest BFF..Notti Netti
sbb..ada lunch ngan semua PA2 kat tempat baru nie..
sempena perpisahan & perkenalan...
lokasi: Grand Season Hotel..
diaorang booking buffet kat situ
antara yg Mummy Ayu mamam....
appertizer
sushi..yum yum

main course
nasi sikit jer..lauk yg banyak

than .... terus ke dessert
choc..choc..choc...
dan dessert lagi..
foods...puas hati..sedap & yg paling best...variety
byk choices...

takkan pic makan jer..
meh layan pic kami..
Mummy Ayu & Nana..
kami..3 orang PA baru kat sini..
Mummy Ayu, Nana & Laily
and..ada 3 orang PA juga yg akan bertukar keluar ke tempat baru

nie la pic kami..
PA-PA nya
ada yg muda, ada yg senior
but .. semua pun sama tugasnya..
jaga boss

and..sebelum balik..
group pic
but sayang la..gegar sikit
apa pun..best, happening..
walaupun ramai yg Mummy Ayu baru jumpa & kenal
but..pas nie..kena la banyak berurusan ngan diaorang
and..banyak jugak yg Mummy Ayu still kena belajar
:-)

5 comments:

LYAfrina said...

bestnyer mkn2..

mcm best jgk keje sbg PA ni..

Nad MamaZN said...

Makanan yg teruja nk tgk tu :)

MAMASUE said...

tertelan air liur mamasue tgk dessert tu ok...haha

msredcheesecake said...

part desert tu yg tak tahan tu...hhee

notti netti said...

kak zaimah ke tu????

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno