Shoplinks.Asia

Thursday, February 6, 2014

Ian's 8th birthday celebration

tahun nie....sambutan birthday Ian..kecil kecila jer
lebih kurang mc tahun lepas gak
cuma tahun nie..kat rumah kami
3 of us...

birthday cake..after ditouch up kan leh Ibu
kalau lum tau ..kenapa...
kena la baca kat sini...


menu...
ada mee goreng,
ada spagethi sardin
ada nugget
ada buah2
ada jelly
ada cupcake choc
semuanya Mummy Ayu buat

party hat
emm.last minit dpt idea
sbb ada lebih masa birthday Iris hari tu..
pagi tu gak baru buat
see..nampak kat dlm tu.....

belon....

and...cake cutting time

yg dtg pun...kengkawan mengaji Ian & Iris
diaorang dtg ..ngan Ibu & Ayah
no parents pun
but Ian..happy
:-)
tu yg penting

ada kek, ada choc, ada family & ada kawan2..
and..ada hadiah
:-)

apa hadiah yg Ian dapat tahun nie???

5 comments:

Zura@Iwan said...

asalkan Ian happy
buat mkn2 cenggini best juga
tetamu dtg kan..
murah rezeki...

Amanda Suria said...

simple tp meriah..asalkan Ian Happy...happy belated birthday Ian..

Iela Fazielah said...

simple2 mcm ni pun meriah... ila plan nak buat mcm ni jugak ms bday irfan n imran bln 5 nnt... panggil kwn2 dekat rmh je ajak budak2 kan.... hapi bday ian

Adlin Mohamad said...

janji ada celebration kan xyah besar2 janji ian happy

Ibu Lala said...

Ok la tu asalkan anak anak hepikan...

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno