First time la kami ke sini...

lunch tadi..
kan kami tak jadi makan dim sum
so...pilihan yg terdekat..
kami pun ke KLCC
bukan 1st time gie KLCC tau
uiihhh..dah banyak kali dah
tapi..1st time kami makan kat sini..
Chinoz on the park..
emm..
mula2..kami gie Chillies...full

pas tu Net ajak try kat Bens..pun penuh
pas tu Net ajak ke Dome....
time tu nampak Chinoz on the park nie
so..Mummy Ayu ajak la try
Net ok jer..

so..kat sini la kami lunch hari nie..
Mummy Ayu..


and..order time..

our drinks..
iced peach tea

as usual..kami layan dessert dulu..
choc pavlova
which is..bagi kami..
biasa2 jer la

pas layan dessert..baru makan main course
foot long coney dog sausage..
lebih kurang mcm tu la nama nya
pun..ok2 la
rasa mcm coney dog kat A&W tu..but nie big size

and..satu lagi kami order pasta
pasta apa tah nama..tak ingat with meatballs 
nie pun..biasa2 jer
takde la wow

overall.....ok la...
but..yg tak ok nya..
order lambat dapat
jenuh la kami tunggu
plus harga pun...quite expensive...nak dibandingkan dgn foods yg biasa2 jer..
itu la pengalaman 1st time kami makan kat situ..
---------------------------
lepas makan..kami terus gie tapau popcorn
nasib tak beratur panjang gak
nie utk kudap2 hujung minggu..

happy weekend kengkawan!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. heheh..
    kalu menu pelik2 mmg harga pelik:)
    tp kalau sedap x heran dh.

    ReplyDelete
  2. at last kan..x pernah makan kat Chinoz lagi..tp kat Dome tu selalu...

    ReplyDelete

  3. wahh terbaik ^_^ jalan-jalan cari makan.. tapi mesti mahalkan

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  4. wahhh mkn sedap .... aku klcc pun sekali je pi ... lama dah 7-8 tahun lps kot

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...