Shoplinks.Asia

Tuesday, June 17, 2014

How To Train A Dragon 2 ~

projek sabtu lepas...
memang my sis..Shyra tunggu2 cita nie..nak gie tgk
so.bila dah kuar tu..laju la dia nak gie
and..kami pun menjoinkan diri..ramai2...
8 orang...and..layan 3D
How To Train A Dragon 2
Mummy Ayu tak pernah layan pun cita nie
Ian & Iris..ada la..sbb beli DVD cita nie

petang tu...masing2 sama jer update kat insta...
Wani, Shyra & Mummy Ayu

tgk show kul 2.45 pm
3 of us...

Ian & Iris
so far..cita nie memang best
and..mcm kes Mummy Ayu nie..tak tgk no 1..but still leh fahan no 2 nie
bila tgk 3D..lagi la best
sbb gambar clear, bila dragon2 tu terbang..nampak real & dekat jer..
best la
Ian & Iris pun seronok jer layan
nie time dah abis..
Mummy Ayu, Ian & Shyra
Iris ...tak nak duduk ngan Mummy..dia duduk ngan Tok Umi

posing2 lagi

and..reramai posing....
nie time nak balik...
7 of us...Acu yg amik gambar
Cik Lyla pun ada....
best!!!

3 comments:

juelee said...

ramai yg cakap cete ni best.. nak donlod je la nnt, ada anak kecik tak dapat la tgk wayang dah

LYAfrina said...

lya tgk y 2d je.. mmg xleh tgk 3d ,.pening

lya suka y part 1 lg.. y ni tiba2 mak dia muncul lak n ayah mati.. confirm ada part 3 ni

Iela Fazielah said...

SERONOKNYER TGK WAYANG RAMAI2... nak gi tgk jugak la nnt

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno