Shoplinks.Asia

Tuesday, June 3, 2014

Posing-posing kami......lunchdate last friday

okay...
sila jgn bowink plak layan pic2 kami..
banyak nie...
and...ada byk lagi 
(next entry plak)
nie posing2 kat meja..masa baru abis makan..
kira kat dalam restoran jer..
(pic kat luar..lain plak..he he he)
Mummy Ayu tak snap pic makanan pun..
Amy banyak snap & dia dah update pun..
so..sila la jengah ke blog Amy kalau nak tgk pic makanan
but serius..semua foods pun sedap2..
and..memang puas hati
plus kali nie..ada buffet kat luar restoran
lagi byk pilihan & cedap2...
emmm..jom layan pic posing2 kami..
see..penuh meja..
makan banyak...sembang pun banyak
kami memang jarang2 sgt berkumpul mcm nie..
utk tahun nie..nie baru 1st la kira
but...kami memang sekepala...
so.happening giler la bila gather2 mcm nie..
dr start buffet...serius..kami meja pertama yg sampai
but..kami antara yg terakhir kuar dr restoran tu
(last year..kami yg last, tahun nie..ada 2,3 meja lagi..lum kuar time kami kuar tu)

selamba jer..bermonopod...
he he he...

pas tu..main conteng tisu plak..
tulis apa??

sambil tulis pun...snap2 jugak..

and..itu dia....
nota utk geng kami yg jauh....

emmm..tak nampak kan nota tu..

zoomm sikit..
tu dia
msg utk Fida..
we really wish you were here.
and.....Fida kata dia akan balik sini utk raya
maybe..ada baby shower lagi utk Fida..yeah!!!

lots of love & kisses for your dear!!

tak cukup bermonopod....sambung ngan hp Watie la...
apa pun..memang happening giler..

mcm2 pose ada..

okay..last round...
dah siap2...nak gerak..

nie camera 360.....hp Amy
emmm..suci  jer kami kan..
:-)
nie..kat depan entrance
Amy ajak posing kat sini..
sbb ada frame bunga cantik kat belakang tu..

and..hasilnya..memang cun pun..

love it!! love them!!

okay..jom sambung posing kat luar plak..
nie ..... Watie yg snap..
pic kami nak kuar...

* to be continue................

1 comment:

mama tisya said...

meriah kn bila skali berjumpa

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno