Shoplinks.Asia

Friday, June 20, 2014

Ingat nak ngedate kat sini...

tadi..try la klik kat link Bulgogi Brothers kat iklan nuffnang tu
nak gak tau...apa cer
plus Mummy Ayu memang pernah gie makan kat sana kan
sekali..tgk..
bulgogi brothers
wah...ada promo burger korea 
Abg Beatiful Nara yg buat promo pasal burger korea nie..
emm..baca dia tulis pun dah buat lapar dah..
dia dah gie food testing offcoz
and...dia describe satu2..
ala....lagi la...
and..dr cara dia tulis tu..Mummy Ayu dah siap pilih menu..
nak makan burher nie
bulgogi brothers
"Unyang Burger"
"Abang Nara suka Unyang Burger yang merupakan burger terakhir dalam menu Korean Burgers Bulgogi Brothers kerana ada kentang rangup yang dikisar halus di atasnya. Memang jadi pelengkap rasa. Dan kalau anda penggemar daging, ini adalah burger paling sesuai untuk anda kerana dagingnya yang tebal. Walaupun sudah kekenyangan kerana memakan 3 burger sebelum ini, Abang Nara masih mampu menghabiskan Unyang Burger ini sebab rasanya yang unik. Gabungan rasa keju Amerika, bawang, kentang rangup dan dagingnya memang perfect."

so.....
laju jer whatsapp Net..
sekali..Net dah whatsapp dulu..
tak leh ngedate2 hari nie sbb Net ada majlis perpisahan ngan officemate dia
so..postpone ke minggu depan la menu nie..
bulgogi brothers
emmm...unyang burger tunggu kedatangan kami yer..

utk burger korea nie..
ada promo..
dr 16 -30 jun nie
(nasib minggu depan masih ada promo lagi)
harga .. below Rm 30
and..lagi satu..kalu sebut nama "BeatifulNara"..dpt 10 % diskaun
wah!!

nak ... nak..!

Bulgogi Brother ada 4 cawangan so far
and..yg Mummy Ayu pernah gie..kat Mid Valley of coz..

kami berdua kan giler cita korea
so..feeling2 kat korea la ..gi makan kat sini
suka sangat side dish dia..
cedap..

and..antara menu fav kami ke sini..
2 kali pegi, 2 kali gak kami order nie..
Seoulgik Bulgogi...
cedap sangat..
order 1 set..share berdua
memang licin..
harga dia...Rm 52 plus
but..memang berbaloi la...

emmm...lapar la cita pasal makanan nie..

utk lebih detail..
leh baca kat sini..pasal promo burger korea tu..
and..utk details pasal Bulgogi Brother..leh baca kat page dia...or follow FB dia

2 comments:

yang baik Ishak said...

burger tu... nampak macam menarik walaupun warnanya hitam... tetapi saya belum jumpa lagi di sini...
selamat menjamu selera!!

Gieyana said...

Bestnyer...lapar ni ayu..tggu lunch x smpai2 lg..:)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno