Shoplinks.Asia

Thursday, November 27, 2014

Fa-La-La-Lidays Giveaway

okay... nak share satu lagi perkara yg best..
utk cuti sekolah ni

contest/ giveaway anjuran Disney Channel...
Fa-la-la-lidays Giveaway

emm....kalau dah anjuran Disney tu..confirm2 la hadiah nya best & gempak2...
mula2...korang kena ke website nie...http://www.disneychannel-asia.com/holiday
utk mengetahui details pasal contest ni..
pas tu...

1. tonton Saluran Disney Channel (615) dari 14 november - 14 disember
2. tunggu soalan peraduan
soalan2 ni..semuanya bertema kan Frozen
(contoh~ kira berapa Olaf? atau..kira berapa snowflakes?..senang je kan?) 
3.hantar sebanyak yang boleh..jawapan yang betul, tiap2 hari
4. Seorang pemenang dengan jawapan betul....terbanyak 
pada setiap minggu (20 nov/ 27 nov/4 dis/14 dis) jam 12 malam..
akan memenangi pengembaraan Frozen ke Disneyland Hongkong..
Hong Kong Disneyland
WOW!
best tu
hadiah mingguan ~ percutian keluarga utk 4 orang
termasuk tiket taman tema, penginapan di Hotel Disneyland Hong Kong, 
and..dapat gak jumpa Princess Anna & Elsa...watak cita Frozen tu
bestnya!!

and..selain dari itu....
ada jugak hadiah harian berupa Pek Hadiah Frozen untuk dimenangi

prize_daily
kiranya...hadiah harian ada, hadiah mingguan pun ada

so..apa tunggu lagi
jangan lupa..tonton Disney Channel (615) setiap hari
tunggu soalan & hantar jawapan ke website Disney Channel 
cepat2 & banyak2...
and....anak anda berpeluang utk menang
tak kira la..hadiah harian or hadiah mingguan..
:-)

good luck yer semua!!!
Mummy Ayu pun nak join jugak on behalf Ian & Iris...
mana tau...leh menang pakej holiday tu
how I wish!!

2 comments:

nieda said...

hadiah mmg menarik

Najib Ariyan said...

wow bestnya... tengok TV jer boleh menang hadiah...

ini mengingatkan saya pada cerita sorang kawan seopis yg tak disangka2 menang hadiah utama masa sukan Komanwel kat Malaysia dulu.. dapat keta dapat peti ais... meleleh air liur orang lain... kerja dia cuma tengok TV ngan baca paper jer...

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno