Shoplinks.Asia

Wednesday, November 12, 2014

Mandi kolam

sabtu lepas punya cerita..

jumaat malam tu.my sis bawak Ian & Iris lepak kat Royale Bintang Hotel
sbb dia amik 1 bilik (ada annual diiner kat hotel tu)
so..pagi sabtu tu..projek mandi  kolam la
tak pasal2 Mummy Ayu pun kena gi hotel pagi2..
suka la masing2..sbb nak mandi kolam

mula2..mandi pool kecik jer 
actually..thisis not kids pool but jakuzzi kot..
sbb kids pool kat sebelah sana & besar sikit dr ni
but..tak on pun..
so..diaorang main kat sini

but..boring
so..masing2 nak main dlm pool besar
so..Mummy kena la join sama
but...bukan main jauh pun
kat tepi2 jer..kat tangga tu la
he he he..

suka...suka..

kami bertiga.... as usual...snap snap
"sisters"

emm...busy bermonopod
my sis Wani & Iris

both pun sama
Wanie..tgj cuti sem..Poli..suka la Iris
sbb geng dia balik

group pic..
we have so much fun!!!!

3 comments:

CikSiti said...

kids and pool berpisah tiada..sy nak kena p royale bintang penang monday ada training huhu

zety said...

bestnye splash2 iris n ian!

adianiez AIDA said...

nampak gambo mummy ayu lepak pool ni baru teringat yg cuti skola da dekat.... hotel mana ler kami nak lepak rehat rehat sempena cuti skola ye?

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno