Shoplinks.Asia

Friday, November 21, 2014

Mini Konvokesyen Tadika Kemas

dalam kul 2 lebih..
majlis pun start

time ni...Tok Umi, Tok Abah, Daddy, Untie Wanie & Ian..dah sampai
but...yg nie jer yg nak amik gambar
yg lain..tak minat nak bergambar

Mummy Ayu..with Abang Ian
(asyik ngan Iris jer hari tu)

ada joget2 & silat2 by cikgu2 tadika kemas tu
bebudak tadika .. lagi la meriah kan...
hari diaorang la kata kan...

ramai gak parents .. sbb melibatkan banyak tadika

ada nyanyi2..

ada bercerita beramai2..

ada joget2..
semua pun lagu Sudirman

and....mula dah persembahan Iris
emm....ada 40 org kids..yg jadi toyol hari tu
gamat gak la suasana
he he he

semua pun okay

best la

yg nie lawak..
sbb kono2..dia terlambat..semua dah abis
ha ha ha..

cuma yg tak best
Iris amik sijil..pakai mcm nie jer
takyah tukar baju & pakai jubah semua
emmm...tang nie Mummy Ayu ralat sikit
sbb org lain..comei2..pakai baju...pakai jubah
Iris..pakai mcm nie
but..its okay la
sbb bukan Iris sorang jer
semua pun mcm tu
plus..Iris ada pic berjubah semua..last year
(nasib baik tadika 2 tahun)

penyampaian sijil...
time ni dah petang..
dah nak abis dah
semua pun dah penat

apa pun..we have fun!!
Iris pun seronoks sgt
:-)
itu yg pentingkan?

1 comment:

Nurul Aula said...

hebat sekarang tadika KEMAS. MAcam mana eik nak apply untuk anak?

Kalo Mummy Ayuu free boleh email ke aula details?

TQVM

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno