Dari 10 pagi sampai 11 malam........

Dari 10 pagi sampai 11 malam........

semalam kan Mummy Ayu cuti.. dok tolong Ibu ngan tempahan dia alhamdulillah...berjaya siapkan semuanya.. seawal..kul 10 pagi..kami ...

Read more
Saya awal hari nie!!

Saya awal hari nie!!

assalamualaikum and morning semua salam jumaat.. hari nie..Mummy Ayu awal... :-) kira 1st sampai la kat opis beria la tunggu ...

Read more
In progress...

In progress...

emmmmm.....live update dah 1/2 siap la... dr pagi.....sampai now.. ada harapan...sampai mlm nie

Read more
Ini la opis saya...

Ini la opis saya...

okay..hari tu dah janji..nak share pic opis Mummy Ayu.. tapi tak tershare2.. so..semalam..dah snap2.. and..pagi nie..leh la di share ...

Read more
Semua dah ready utk projek hari ni

Semua dah ready utk projek hari ni

meh layan pic bahan2 utk projek hari nie bekas nak letak & kukus ...... choc cake tu banyak kan.. ye la..nak buat 650.. so be...

Read more
Ada petua tak untuk penyakit batu karang???

Ada petua tak untuk penyakit batu karang???

nak minta tolong sikit la ngan kengkawan semua kalau ada sesapa yg tau & ada petua utk penyakit kidney stone/ batu karang?? bukan...

Read more
Saya tak kerja but ada kerja....mcm mana tu?

Saya tak kerja but ada kerja....mcm mana tu?

assalamualaikum...and morning semua selamat hari khamis!! hari nie..Mummy Ayu tak keja but ada keja yg menanti mcm dah cerita...

Read more
Dapat tempahan lagi

Dapat tempahan lagi

nie la sbb yg Mummy Ayu cuti esok.. v v v v dapat tempahan lagi sekali nak buat kek choc kukus nie hari tu...kena buat 350 pc...

Read more
Esok!!

Esok!!

esok Mummy Ayu akan bercuti...1 hari jer emm..1st time cuti kat tempat baru nie jenuh la..sbb nak cari pengganti kat tempat Mummy Ayu...

Read more
Terlambat sikit

Terlambat sikit

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!! pagi..lambat sikit sampai opis bukan lambat la..actually..on time kul 8 bu...

Read more
Dari 2 jadi 3!!!

Dari 2 jadi 3!!!

seronoknya... :-) semalam petang..jengah kat sana tersenyum jer.. sbb... dari.... now dah jadi ... emm..seronok la of coz...

Read more
Me....bendahari??

Me....bendahari??

terjumpa name tag hari tu..lam dah.. nak share kat sini..but manjang lupa jer semalam..dok teringat, terus snap and..upload.. pagi ...

Read more
Us..in blue weekend lepas.

Us..in blue weekend lepas.

bukan in blue..takde mood tau tapi.. in blue...pakai baju biru, sedondon..biasa la..Mummy :-) 3 of us.... mcm biasa la..posing2...

Read more
Good morning semua!!!!

Good morning semua!!!!

assalamualaikum...and morning semua!! salam selasa!!! :-) # dah boleh biasa kan diri update blog

Read more
Cemburu????

Cemburu????

sapa yg cemburu?? cemburu kat sapa? mengapa? takde la..bukan sapa2 pun.. cema...sejak kat opis baru nie.. masa memang mencembur...

Read more
Secretary luncheon.....last friday

Secretary luncheon.....last friday

jumaat lepas....Mummy Ayu tak kuar lunchdate ngan my dearest BFF..Notti Netti sbb..ada lunch ngan semua PA2 kat tempat baru nie.. sempe...

Read more
Thank you miss teacher!!

Thank you miss teacher!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari isnin!!! hari nie......Mummy Ayu akan mula menjalankan tugas secara sepenuhnya and.....

Read more