First time la kami ke sini...

First time la kami ke sini...

lunch tadi.. kan kami tak jadi makan dim sum so...pilihan yg terdekat.. kami pun ke KLCC bukan 1st time gie KLCC tau uiihhh..da...

Read more
Frustnya....

Frustnya....

frust sgt  sbb.. dr minggu lepas lagi..kami dah plan nak makan dimsum hari nie kan tapi.. sampai2 jer tadi.. tgk.. dah full.. ...

Read more
Tak sabar tunggu lunchtime..

Tak sabar tunggu lunchtime..

dah kul 11. jab lagi nak kuar lunch tak sabar nya dr minggu lepas lagi.. dah plan dah..nak makan apa lunch hari nie.. emmm..des...

Read more
Goodies for kengkawan kelas Ian

Goodies for kengkawan kelas Ian

amik.....sebakul goodies Mummy Ayu siapkan untuk Ian bawak gie sekolah....but bukan bawak dlm bakul la.. he he he.. dalam bag which...

Read more
Nak makan apa ..nak makan apa?

Nak makan apa ..nak makan apa?

assalamualaikum and morning semua salam jumaat.. pagi2..sampai jer KL terus pikir.. emm.. nak beli apa tuk breakfast??? pen...

Read more
Hadiah birthday

Hadiah birthday

tahun nie..kasi hadiah kat Ian... semuanya tak berbalut.. tapi..semua pun Ian suka 1st..yg nie memang dlm wish list Ian basik...

Read more
Ian's 8th birthday celebration

Ian's 8th birthday celebration

tahun nie....sambutan birthday Ian..kecil kecila jer lebih kurang mc tahun lepas gak cuma tahun nie..kat rumah kami 3 of us... ...

Read more
Birthday cake Ian......accident!

Birthday cake Ian......accident!

ok..meh nak story.. insiden yg terjadi pada hari birthday Ian...isnin lepas.. pagi tu..lepas breakfast. kami gie amik kek.....kat s...

Read more
Happy birthday Ian!

Happy birthday Ian!

isnin lepas... my encem hero...Muhammad Adrian Zikri genap 8 tahun so....ada lah buat sambutan sikit.. and tahun nie...seronok sb...

Read more
Princess yg gumbira

Princess yg gumbira

nie pic semalam pagi.. princess nie ... mood happy dah siap2 nak gie school :-) sbb... pagi semalam Mummy Ayu cuti so....Mumm...

Read more
Kembali ke office

Kembali ke office

assalamualaikum and morning kengkawan semua!!! selamat hari khamis :-) hari nie..Mummy Ayu kembali ke opis selepas bercuti panjang....

Read more
My hero is 8th years old..today!!!

My hero is 8th years old..today!!!

1st of all... syukur alhamdulillah ke hadrat Ilahi kerana....hari ini genap 8 tahun umur anak sulung Mummy Ayu Muhammad Adrian Zikri he...

Read more