Yeah!!! WEEKEND!!!

Yeah!!! WEEKEND!!!

yeah!! # sapa tak suka weekend kan? happy weekend kengkawan & have a nice weekend!!!

Read more
Drama korea yang tengah layan...

Drama korea yang tengah layan...

tahun nie kan.. Mummy Ayu slow sangat2 ngan novel more ke drama korea now..Mummy Ayu tengah layan cita nie... hari nie tak kuar l...

Read more
Selfie....

Selfie....

hari nie..lunch tak kuar mana2 pun geng takde kan.. so...boring kat opis... layan selfie sorang2.. :-) Mummy Ayu in green hari ...

Read more
Jual-jual...kuih raya.

Jual-jual...kuih raya.

emm..dah mula dah.. as usual...spt tahun2 yg lepas Mummy Ayu tolong promote, amik order utk kuih raya dr Kak Zun nie.. and..tahun...

Read more
Ingat nak ngedate kat sini...

Ingat nak ngedate kat sini...

tadi..try la klik kat link Bulgogi Brothers kat iklan nuffnang tu nak gak tau...apa cer plus Mummy Ayu memang pernah gie makan kat sa...

Read more
Al Kahfi

Al Kahfi

assalamualaikum and morning semua salam jumaat!! just sharing ... coz...sharing is caring.. :-) # wallahulam

Read more
Ice cream.....teringin plak hari ni

Ice cream.....teringin plak hari ni

Mummy Ayu bukannya suka makan ice cream but kalau sesekali tu..ok la and hari nie .. tetiba plak..rasa nak makan so..pagi tadi..dtg...

Read more
Yang ke 5 di bulan 6

Yang ke 5 di bulan 6

seronoknya.... sbb dah 5 dah..dalam bulan 6 nie ajer... memang suka la see.... bulan nie jer..dah masuk 5 BE kat blog Mummy Ayu.....

Read more
Surat dr sekolah & tadika ....Ian & Iris

Surat dr sekolah & tadika ....Ian & Iris

balik keja semalam....dapat surat from Ian & Iris sorang satu plak tu.. mcm berjanji jer masing2.. surat  from sekolah Ian ...

Read more
Lempeng + sambal tumis ikan bilis

Lempeng + sambal tumis ikan bilis

semalam balik keja.. dok pikir2 la... esok nak sarapan apa? dah tak tau nak makan apa dah.... nasi lemak, mee hoon, mee goreng, lon...

Read more
Selamat pagi semua!!!!

Selamat pagi semua!!!!

assalamulaikum and morning semua selamat hari khamis!!!! :-) # have a nice day & happy working!!

Read more
What is wordless wednesday???

What is wordless wednesday???

assalamualaikum and morning semua!! selamat hari rabu!!! mood ceria ... selalu hari rabu.. ramai yg buat wordless wednesday a...

Read more
Bolario Bear from 7 eleven

Bolario Bear from 7 eleven

tak tau la mcm mana Mummy Ayu boleh terjebak kumpul2 ni ada malam tu..Daddy bawak balik card nie... dia kata..kumpul2 setem...dapat t...

Read more
Maleficent...hari Ahad pulak

Maleficent...hari Ahad pulak

hari ahad..pun gie tgk wayang jugak.. kali nie gie berempat jer..ngan Daddy suppose Mummy Ayu ngan Ian & Iris nak ikut gie hantar W...

Read more
How To Train A Dragon 2 ~

How To Train A Dragon 2 ~

projek sabtu lepas... memang my sis..Shyra tunggu2 cita nie..nak gie tgk so.bila dah kuar tu..laju la dia nak gie and..kami pun menjo...

Read more