?????????????????????????????

?????????????????????????????

mcm2 nak story mcm2 nak share mcm2 nak tulis but... sbb .. busy sgt2 lately ni.. nanti bila dah free sikit kita kembali...

Read more
Assalamualaikum...

Assalamualaikum...

assalamualaikum and morning semua.. salam jumaat...

Read more
Dah mcm chipsmore dah rasa...

Dah mcm chipsmore dah rasa...

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!! hai..kejab ada..kejab takde semalam..busy ..busy..busy.. hari pun busy....

Read more
Dugrostar ~ Penghargaan Bakat Buat Kanak-kanak

Dugrostar ~ Penghargaan Bakat Buat Kanak-kanak

this is what I missed..last saturday kat Sunway Pyramid... :-( but..nak share jugak kat sini.. happening giler roadshow Dugrostar ka...

Read more
Cupcakes with chef's  kids.....never be easy!!!

Cupcakes with chef's kids.....never be easy!!!

last weekend.....sbb tak jadi Ian & Iris gie jenjalan layan la buat cupcake.... plus ..memang nak cuba pun.. sbb tahun ni nak kas...

Read more
Plan yang tak menjadi..

Plan yang tak menjadi..

Sabtu petang...weekend lepas.. plan nak ke Sunway Pyramid...nak gi event dugrostar so..Ian & Iris excited la  nak gie Daddy.....b...

Read more
Lunch with BFF..jumaat lepas di Jepun

Lunch with BFF..jumaat lepas di Jepun

tajuk..tak boleh blah ye yer jer.. dah selasa baru sempat update pasal jumaat lepas what to do.. okay..jumaat lepas..Mummy Ayu ...

Read more
Assalamualaikum...

Assalamualaikum...

assalamualaikum and morning semua salam selasa!! hari nie..awal Mummy Ayu jengah sini sebelum mula keja and sebelum boss sampai a...

Read more
I dont know??

I dont know??

assalamulaiakum and  selamat petang semua dah nak balik pun.. baru la Mummy Ayu sempat jengah n update sikit kat sini... tak tau la...

Read more