Alone...

Alone...

assamualaikum and selamat petang.. hari ni..dah petang baru la sempat jengah sini.. busy...as usual.. lunch ni..Mummy Ayu sensora...

Read more
Projek rainbow

Projek rainbow

lepas dah siap baking tunggu cuppies sejuk jab than mula la mendeco... 7 warna ker walaupun tetiba ada color coklat he he he.. ...

Read more
Resepi Cup Cake cedap & cenang!!

Resepi Cup Cake cedap & cenang!!

okay..nak share resepi cup cakes plak...kat sini kan minggu lepas and minggu lepas lepas tu..Mummy Ayu dok layan buat cuppies and..rese...

Read more
I wish.......

I wish.......

hari tu ada kawan share pic nie kat group whatsapp... omg cedapnya kalau dapat yum yum walaupun Mummy Ayu tak de suka sgt ice c...

Read more
Hi..Hello..

Hi..Hello..

assalamulaiakum and afternoon semua selamat hari khamis!!! dah tengahari baru la sempat la sempat jengah hari nie...boss Mummy Ayu ...

Read more
While away from home here are “5 WAYS TO PROTECT YOURSELF FROM THEFT”

While away from home here are “5 WAYS TO PROTECT YOURSELF FROM THEFT”

sekarang kan dah nak masuk musim cuti sekolah so..ramai la antara kita yg plan nak gie bercuti ngan keluarga, bawak anak2 jenjalan..holid...

Read more
From Istanbul & Krabi

From Istanbul & Krabi

yeah...dapat FM lagi (lama tak dpt FM) kali nie dr geng2 opis.... TQ Puan...   nie dia bru balik dari holiday di Istanbul... ;-...

Read more
Mandi kolam

Mandi kolam

sabtu lepas punya cerita.. jumaat malam tu.my sis bawak Ian & Iris lepak kat Royale Bintang Hotel sbb dia amik 1 bilik (ada annua...

Read more
Have a wonderful day!!!

Have a wonderful day!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! hari nie Mummy Ayu terlambat cikit nasib baik boss okay jer (bukan sellau p...

Read more
Happy birthday Iris Nur Delisha!!

Happy birthday Iris Nur Delisha!!

 okay....cita birthday Iris lagi pagi sambut kat tadika..sama kawan2.. malam....Mummy Ayu balik keja...potong kek lagi suka nya p...

Read more
Iris's 6th birthday ~ Tadika

Iris's 6th birthday ~ Tadika

okay..meh cita pasal celebration birthday Iris tahun nie plan nak buat simple2 jer but..meriah jugak akhirnya tak plan pun nak cele...

Read more