Shoplinks.Asia

Tuesday, September 6, 2016

Bean Bag from Lazada

hari tu Mummy Ayu ada update kat Insta & FB
Mummy Ayu beli bean bag kat LAZADA
emm..nak review sikit la pasal bean bag ni..

actually...memang plan nak beli bean bag
so.....saja jenjalan ..nampak ada sales kat LAZADA
try test la klik and tgk
emm..mcm menariks gak
sbb harga berpatutan and senang kan
beli online
tak yah nak jenjalan...
so...Mummy Ayu try test beli satu dulu
warna biru
sbb kalau terkotor kena apa2 ker..tak nampak sgt
tau jer la ngan anak2 ni..tak leh nak jangka

tak sampai seminggu pun..
dalam 3-4 hari jer dah sampai
wah..cepat tu!!!
best sgt sbb kain sampul bean bag tu..mcm satin but tebal
and..tak panas

so..tu yg Mummy Ayu terus order lagi 3
emm...mcm tu gak..
dlm 3 hari mcm tu..dah sampai

amek...sekali 3 bungkus
Mummy Ayu punya..yg dua lagi warna biru tu
total 3 la color biru
yg hijau tu..Daddy yg request
so..total.. 3 biru 1 hijau
emm..penuh la bean bag rumah...

bagi yg berminat nak beli bean bag mcm Mummy Ayu ni..
boleh la jengah ke LAZADA 
seach jer bean bag
nanti dia kuar mcm2 jenis bean bag
sekarang ni..tinggal warna hijau and merah jer..
(yg mcm Mummy Ayu nie la)

harga nya RM 79.00
++ postage



berat bean bag ni 2 kg
saiz bean bag ni... 60 x 30 x 45 cm
but..kain dia memang tebal
so..takde la risau pecah kalau duduk atas bean bag ni..
Mummy Ayu dah test duduk pun..ok jer
Daddy pun dah test duduk...pun ok
emmm...

meh tgk rupa bean bag nie kat rumah Mummy Ayu

tu dia..yg free tu..memang kecik jer
leh la buat peluk2..sambil duduk2..

mcm Iris nie...

suka dia..
ma acih yer..jadi model Mummy
:-)

boleh duduk2
and..boleh gak buat baring2...

memang rilex jer..
and...senang nak susun atur
sbb ringan kan?
nak bawa ke sini ke sana pun senang
love it!!!

4 comments:

mama tisya said...

wah syok juga tu..murah...slalu tgk rege ratusan

Nad MamaZN said...

menarik! murah gak tu

Nad MamaZN said...

menarik! murah pun ye jugak.. mcm nakkkk je hehe

ZULHILMI TEMPOYAK said...

bagus btoi2... sorang satu... bebaloi jugak yakkk

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno