Shoplinks.Asia

Friday, September 2, 2016

Personal Shopper

sampai dah..
:-)
apa tu?
baju untuk Mummy Ayu la

sekarang nie.....mcm2 cara nak shopping
~ shopping online la - website/FB/intsagram yg jual barang barang
~ online shop - Groupon, Lazada, MySale dll
and...satu lagi cara nak shopping...just dihujung jari ialah melalui personal shopper
emm...
yg nie kena betul2 tengok sikit, kalau tak kena gaya..kena tipu

alhamdulillah...Mummy Ayu dah dua kali dah guna service personal shopper ni
and....barang sampai cepat, no service charge & puas hati sangat la...

kali nie..Mummy Ayu kirim baju dari Cattleya
ada sale...nak pegi sendiri..jauh
so...minta la tolong dari personal shopper ni
order & bayar hari Sabtu.... hari Selasa dah sampai dah..
ini dia...
"Tanjung Kurung Moden"


suka..suka
and sangat puas hati
thank you so much to my personal shopper..
Farah
sapa2 nak minta tolong dia
leh la jengah ke instagram dia..kat sini

dulu pun sekali Mummy Ayu minta tolong dia
time tu sale jubah .. Catteleya juga
pun dapat baju yg Mummy Ayu request 
and..sgt puas hati
:-)

and..pernah jugak kena tipu sekali .. through instagram jugak
time tu..ada sorang ni..nak jual baju jubah Bella Ammara..
murah sbb kononnya dia terlebih beli, orang tak nak
Mummy Ayu memang berkena....transfer2.....
barang tak sampai
dia punya la prihatin kononnya..
risau barang tak sampai..
sebulan gak dia berlakon
pas tu .... sunyi sepi
bila check insta dia .. dah ramai kena tipu
berbakul sumpah seranah..
dah la perempuan...tipu orang ramai mcm ni
tak baik dik oii...
tak berkat hidup kena sumpah ngan orang

apa pun... tu la pengalaman 

2 comments:

Mrs. A said...

Oooo.. ini namanya personal shopper baru Mrs. A tahu.

Ada terbaca kat insta CTDK pasal personal shopper creacionbysitinurhaliza nih! tapi tak faham ngeh!ngeh!ngeh!

Sally Samsaiman said...

wahhh! cantik sangat baju...sennag kan kalau ada PS ni...tak payah kita nak berebut..hihihi

Salam Jumaat…Sally singgah ni haaa~

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno