Shoplinks.Asia

Wednesday, September 28, 2016

Sabtu lepas...Cat Town Malaysia, Seremban 2

sambung entry semalam..
Sabtu tu.....gie Cat Town
hari tu...dah gie sekali
nie..gie lagi
Iris pun sama excited
jom tengok.. Iris berani ker tak?

sampai2 tu...excited jer budak yang depan sekali tu..
yg Abang Ian..memang seronok lah..

dia main2 ngan cat kat situ
yg kucing ni..baru sampai dari Arab
mcm kucing Dato' Aliff terlajak laris tu
kucing ni cantik but ganas sangat

mana Iris??
yer yer jer sampai tu..nak main ngan kucing
sekali ..kucing tu lompat2 ..nak main
dia takut
last2...dia main game jer...
tempat sama jer..mcm hari tu
he he he 

kali ni..Mummy Ayu dapat gak posing2 n main2 ngan kucing
hari tu ..dok jaga Iris jer
tapi kucing2 kat situ ..mcm dah penat..
maybe sbb hujung minggu..ramai yg dtg
kami sampai tu .. dah petang
diaorang dah penat kot

see..dok melepet jer kucing2 

Iris...layan air vanilla dia..mcm hari tu jugak...
sama jer kan??

kucing nie pun dah ngantuk..
zzzzzzz

tapi dia sgt bam bam
emm..gerammm
mata pun tak larat nak bukak.
alahai..

ok..jom balik..
snap snap sikit..
us....

ha..Iris berani sikit la dr hari tu
dia berani ke kawasan kucing tu...
bila panggil amik gambar

but....kena pantau gak kiri kanan
takut kucing datang
ha ha..lawak la Iris ni
see.....nak amik gambar pun dok pandang kiri kanan

"nanti kita datang lagi yer???"
"tak nak!!"
aik..tak nak datang dah
:-P
:-)

bayaran masuk
dewasa RM 10
kanak-kanak RM 5
main lama mana pun boleh
nak posing2 or pegang kucing .. boleh
but no flash
jom ..jenjalan ke Cat Town Malaysia

1 comment:

Salina@IbuAqil said...

Ya Allah!
Besar gebu nya kucing dia tu...
Geram lah sis..
Haishhhh!

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno