Lunch hari nie...

Lunch hari nie...

dok la tangguh2 ...lunchdate kami jumaat lepas tak kuar,  plan nak kuar Isnin..pun tak jadi semalam pun..Net ajak..tapi Mummy Ayu n...

Read more
Salam jumaat!!!

Salam jumaat!!!

salam jumaat  and selamat pagi semua... :-)

Read more
Red Velvet .. by Acik Lana

Red Velvet .. by Acik Lana

lama tak update pasal novel... Mummy Ayu memang slow sgt baca novel sekarang ni kecuali..novel dr 2 penulis ni... Syamnuriezmil and........

Read more
Perkara-perkara yang buat seorang Ibu menangis....

Perkara-perkara yang buat seorang Ibu menangis....

semalam....terbaca fakta2 nie kat FB by majalah Pa & Ma semuanya betul..... but... bukan 8 perkara jer.. tersangat la banyaks........

Read more

selamat pagi and selamat hari khamis!!! :-)

Read more
Repeat sekali lagi... ais krim sumi

Repeat sekali lagi... ais krim sumi

sebab sambutan amat menggalakkan (chewah..mcm bussiness plak) repeat lagi sekali.... ice cream sumi.. kali nie..buat ice cream ...

Read more
Start the day with a smile.....

Start the day with a smile.....

selamat pagi semua selamat hari rabu!!! senyum selalu yer.... :-)

Read more
"Saya datang nak makan..."

"Saya datang nak makan..."

he he he.. suka sgt ngan wording kat props photo booth ni.. mcm kelakar jer..kan? nie masa gie wedding.....weekend lepas.. teman ...

Read more
Ice Cream Sumi & Ice Cream Choki-choki....

Ice Cream Sumi & Ice Cream Choki-choki....

dah lama dah viral... weekend lepas baru la Mummy Ayu berkesempatan nak try.... jom kita tgk bahan2 nya.... google jer..mcm2  versi...

Read more
Emoji versi yg comei!!

Emoji versi yg comei!!

comei & cute sangat kan??? cerita nie..kan tgh meletup2.. "Descendants of the Sun" cita nie dah abis dah..kat Korea b...

Read more
Good day!!!

Good day!!!

salam selasa!!! mcm lama jer tak update blog semalam busy sikit tu yg sunyi sepi  hari ni pun...busy pagi tadi ni baru semp...

Read more